Akarca, “Kahramanmaraş İstiklalspor’un Hedefi Şampiyonluk!”

Akarca, “Kahramanmaraş İstiklalspor’un Hedefi Şampiyonluk!”

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı ve İş İnsanı Gaffar Akarca, takımın spor camiasındaki beklentilere cevap vereceklerini vurgulayarak, gelecek sezon için şampiyonluk hedeflerini belirlediklerini açıkladı.

24 Haziran 2024 - 03:57

Akarca, kulübünün hiçbir oyuncusu, tesisi ya da malzemesi olmadığını belirterek, tesis yatırımlarından transfer çalışmalarına kadar her şeyin gelecek odaklı planlandığını ifade etti.

Başkan Akarca, yapılan sessiz ve yoğun çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını ve şehirde geniş bir destek gördüklerini dile getirdi.

Spor camiasından gelen desteklerin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve şehrin sanayicilerinin de kendilerine tam destek verdiğini belirtti.

Akarca, gençlik spor alanında faaliyet gösteren İl Müdürü'nün de büyük çaba sarfettiğini vurgulayarak, destek olan herkese teşekkür etti.

Başkan Akarca, yeni döneme güçlü ve kalıcı planlarla hazırlandıklarını söyleyerek, hedeflerinin peş peşe şampiyonluklar olduğunu belirtti.

Yeni Teknik Direktörleri Ahmet Taşyürek ve Sportif Direktörleri Ergün Keleş'e başarılar dileyen Akarca, kulübün ve şehrin destek ve beklentilerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x