Amatör takımlar kan ağlıyor

Amatör takımlar kan ağlıyor

Kahramanmaraş Futbol İl Temsilci Yardımcısı ve Maraşgücüspor Kulüp Başkanı Mustafa Dağlı Şanlıurfa Büyükşehir belediyesinin amatör spor kulüplerine yardım yaptığı geceye katıldı.

03 Ocak 2015 - 18:55 - Güncelleme: 03 Ocak 2015 - 19:13

60 Amatör kulübe yardım yapılan gecede Yıldız kız futbol milli takımına seçilen Bedrice Cam'a da ödül verilen gecede Ak Parti Ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Muş Şanlıurfa Millet Vekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli ve spor kulüpleri ve Kahramanmaraş Futbol İl Temsilci yardımcısı Mustafa Dağlı  hazır bulundu.

Aynı zamanda Kahramanmaraş’ın ilk bayan Futbol Kulübü başkanı olan Mustafa Dağlı Geceden duyduğu memnuniyeti ve kulüplerin yanında olması dolayısıyla Kahramanmaraşlı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti. Başkan dağlı sohbet ortamında geçen gecede gecenin ve günün Şanlıurfa adına gururlu Kahramanmaraş Amatör spor kulüpleri için buruk kaldık diyerek şu ifadeleri kullandı; “Burada bakıyorsunuz kulüplerle belediye başkanları kaynaşmış her türlü sorunları çözülüyor. Bizim memleketimizde kimse amatör spor kulüplerinin ne durumda olduğunu sormuyor. Amatör spor kulüpleri Kahramanmaraş'ta kan ağlıyor. Bakıyoruz Bir Takım 12 kategoride takım çıkarıyor bu demektir ki en az 150 kişiye spor yaptırıyor ki bu minimum ihtimal çünkü 18 ile çarpsanız bu sayıyı daha da artar. Takımların kaçar kişiden oluştuğunu herkes biliyor. Geçmiş yıllardan şikayetçiydik görülen o ki bu yılda çok geçlere kalacağız ama umarım önceki yıllardan daha geriye gitmeyiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Panayırı’nda Tongar’dan Yoğun İlgi Gören Söyleşi
Cumhuriyet Panayırı’nda Tongar’dan Yoğun İlgi Gören...
Kahramanmaraş’ta 12 Yıl Önce İşlenen Cinayet Aydınlatıldı
Kahramanmaraş’ta 12 Yıl Önce İşlenen Cinayet Aydınlatıldı