As Vefa'dan aileye moral yemeği!

Yerel Amatör Büyükler Ligi 2. Amatör Kümenin güçlü ekiplerinden AS Vefa Kulübü Ligin 8. Hafasında alınan galibiyet sonucunda Liderlik sevincini moral yemeği ile perçinleştirdi.

2. Amatör küme A grubunda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan A.S Vefa ligin 2. Yarısında stadında Kızılseki Gençlikspor'u 8-1 yenerek, 1 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. İlk yarısı 4-1 AS Vefa'nın üstünlüğü sona eren mücadele AS Vefa'ya galibiyeti getiren golleri Emin Kara [3], Sedat Tufan [2], İbrahim Dinç, Şenol Karamanlı ve Mustafa Tıraş kayıt ettiği maç sonrası kulüp yöneticisi Alparslan Akdemir moral yemeği vererek aile ortamı sergilediler.

Üngüt yolu üzerinde yeni açılan Lezzet Sarayı işletmesinde bir araya gelerek Aile ortamını perçinleştiren As vefa Ekibi, “Kızılseki maçından Sonra takımımıza yemek ikramında bulunan Arıkan Mensucat Örgü İşletme Müdürü Sayın Mahmut Sarıgül Ve Sayın Alparslan Akdemir'e Teşekkür ederiz. Niyetimiz Halis Çok Şükür Bunu Gören Güzel İnsanlar Yardımcı olup Takımı Sahiplenip Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bugünde bizi Hiç bir masraftan Kaçmayarak Çok nezih ve kaliteli bir yerde Yemek İkramında Bulunan Arıkan Mensucat Örgü İşletme Müdürü Mahmut Sarıgül ve Alparslan Akdemir Abilerimize Teşekkür Ediyoruz, Sizler hep var olun Birlikte Daha Güzel Günlere İnşallah” ifadelerini kullandılar. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)