Aslan'ın kampı devam ediyor

Alpedo Kahramanmaraşspor'un Antalya Belek kampı günde çift idmanla devam ediyor. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, kampta takımı yalnız bırakmadı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor’un Antalya Belek kampı devam ediyor. Günde çift antrenmanla ligin ikinci devresine hazırlanan ekibimiz de kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’da takımı yalnız bırakmadı. Antrenmanları başından sonuna kadar takip eden Ceyhan, oyuncularla da bol bol sohbet ediyor. Limak Arcadya Otelde kampı devam eden Alpedo Kahramanmaraşspor, hem günde çift antrenman yaparak lige hazırlanıyor hem de yapacağı hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Alpedo Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü İzzet Kazancı, “Kampımız son derece verimli geçiyor. Oyuncularımız günde çift antrenman yapıyor ve hazırlıklarımızı böyle sürdürüyoruz. Yapacağımız hazırlık maçları ile de son durumumuzu göreceğiz ve eksiklerimizi gidereceğiz. Kampta olumsuz olan tek şey havalar çok soğuk. Biz aşırı soğuklara rağmen yine de belirlediğimiz program dahilinde aralıksız çalışıyoruz. 8 Ocak gibi kampı bitirip maç haftasına gireceğiz. Buğsaşspor’u deplasman yenerek ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.