Aslan sağ şeridi sağlamlaştırdı

2. Lig beyaz Grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sağbek oyuncusu Volkan Özcan ile bir yıllık sözleşme imzalayarak bir transfer daha gerçekleştirdi.

Transferde istediği oyuncuyu tedarik etmek isteyen ve uzun süredir Sağ bek arayışlarını sürdüren Kahramanmaraşspor, Rıdvan Koçak’tan boşalan mevkiye geçtiğimiz yıl Memen Belediyespor forması giyen 29 yaşındaki Volkan Özcan’ı transfer etti.

Geçen sezon Rıdvan Koçak ile bir yıllığına anlaşan ve sezon sonunda, tekrar görüşmelere devam eden Kahramanmaraşspor, Rıdvan Koçakla yaptığı görüşmelerden bir türlü istediği sonucu alamayınca Sağbek arayışına girmişti. Uzun süredir arayışlarını sürdüren Kahramanmaraşspor’da kadroya katmak istediği Tecrübeli oyuncu Volkan Özcan ile yapılan görüşmeler neticesinde tecrübeli oyuncu dün kendisini 1 yıllığına Kahramanmaraşsporlu yapan imzayı attı.

Orduspor, Göztepe, Bucaspor, Kayseri Erciyes gibi güçlü takımlarında formasını giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu Volkan Özcan, yapılan imza töreninde Kahramanmaraşspor’u neden tercih ettiğine dair yaptığı açıklamada ise, Kahramanmaraşspor’u uzun yıllardır takip ettiğini, bu kulübün özellikle bu sene çok iddialı bir takım olma isteğinden dolayı tercih ettiğini belirterek, “Kahramanmaraşspor’u uzun yıllardır kısmen takip etme şansım olmuştu. Daha önce Burada oynayan bir çok arkadaşıma da Kahramanmaraşspor’la ilgili bir çok sorular sordum. Bütün arkadaşlarımdan da bu takım hakkında çok olumlu ve güzel bilgiler aldı. Taraftarları ve Kulüp yönetimi olarak özellikle bu sezon çok iddialı ve şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurmak istediklerini öğrendim. O yüzden bu defler doğrultusunda Kahramanmarasşpor’u tercih ettim. Kahramanmaraşspor’un taraftar konusunda da çok iyi bir atmosfere sahip olduğunu biliyorum. O yüzden bu takım ile birlikte şampiyonluk yaşamak için buraya geldim” dedi.

 

“RIDVANLA BOŞALAN SAĞ KANAT VOLKANLA DOLDU”

İmza töreninde yeni transfer Volkan Özcan’nın transferi ile ilgili de kısa bir açıklama yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise, “daha önceki sezon sağbek mevikisinde oynayan Rıdvan Koçak ile uzun süren bir görüşmelerimiz net bir sonuç alamadık. Bizimde hazırlık sürecimizde artık bu mevki transferini yapmamız gerekiyordu. Rıdvan Kocak ile tamamen yollarımız ayrıldıktan sonra, sağ bek arayışlarımızda Volkan Özcan kardeşimizin üzerinde yoğunlaştık ve kendisini istedik. Volkan kardeşimiz geçmişi ve kariyeri olan bir oyuncu. Bir çok güçlü ve kariyerli takımlarda oynamış bir oyuncu. Bunların içerisinde Bucaspor, Kayseri Erciyes, Orduspor, Göztepe gibi takımlar var. Gençlerbirliği Oftaş ile başlayan profesyonel hayatında bir çok güçlü takımlarda oynamış bir oyuncu. O yüzden kariyeri ve tecrübesi ile, oyun kalitesi ve karakteri ile bize büyük güç katabileceğini düşündük ve onu kadromuza katmak istedik. Sonuç olarak bugünde kendisini Kahramanmaraşspor’lu yapan imzayı attırma şansına nail olduk. Kendisine hoş geldin diyor, inşallah sağlıklı, sıhhatli kazasız bir şekilde bir sezon geçirmesi ve sezon sonunda da birlikte şampiyonluk yaşamak dileği ile şimdiden hem takım adına hem de kendisini adına hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.