Aslan top başı yapıyor

AlpedoKahramanmaraşspor'da Antalya kampı sonrası verilen izin sona ermesinin ardından Kırmızı-beyazlılar dünBuğsaşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz AlpedoKahramanmaraşspor’da Antalya kampı sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Kamp sonrası aileleri ile hasret gidermeleri için 2 gün izin verilen aslanlar tesislere gelmeye başladı. Bugün kendi tesislerinde kamp sonrası ilk antrenmanını yapacak olan AlpedoKahramanmaraşsporlu oyuncular Buğsaşspor maçına hazırlanacak.

Alpedo Kahramanmaraşspor Teknik Driektörü İzzet Kazancı, “Çok verimli bir kamp dönemini geride bıraktık. İlk hafta hava koşulları çok olumsuzdu buna rağmen verimli bir antrenman programı uyguladık. Eksiklerimizi zaten biliyoruz bunlara yönelik çalıştık. Oynadığımız hazır maçları ile de son durumumuzu görme imkanı bulduk. Şimdi ikinci devreye Ankara deplasmanında başlayacağız. Deplasmanda alacağımız üç puan ile ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapabiliriz. Taraftarlarımız böyle yanımızda olmaya devam etsinler inşallah ligi hak etiğimiz yerde bitiririz”dedi.