Aslana 550 bin TL maddi destek

Göksun Girişimci İş Adamları Derneği tarafından, 550 bin TL maddi destek ile Alpedo Kahramanmaraşspor'a hayat verildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor'a, 'destek organizasyonu'  kapsamında Göksun Girişimci İş Adamları Derneği gece düzenlendi.

Göksun Sanayici ve İş Adamları Derneği Mustafa Kıraç'ın organize ettiği Alpedo Kahramanmaraşspor'a destek gecesinde yaklaşık 550 bin lira gibi bir maddi destek toplandı. Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraşspor Yönetimine girerek Kulüp Başkan yardımcılığı görevine getirilen Göksun İşadamları Derneği Başkanı genç iş adamı Mustafa Kıraç tarafından organize edilen destek gecesine yoğun bir katılım oldu. Kahramanmaraşspor yönetimine geldiği günden beri takıma maddi ve manevi olarak katkı yapmak isteyen Kıraç, yaptığı bu destek organizasyonu ile Kahramanmaraşspor'u bu zor gününde maddi açıdan rahatlattı. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen destek gecesinde 32 İşadamı para çeklerini Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’a teslim ettiler. Düzenlenen gecede, Kahramanmaraşspor'a 550 bin TL destek sağlandı.

 

“KITLIKTA VERİLEN LOKMA UNUTULMAZ”

Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen gecede konuşan Alpedo Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kıtlıkta verilen lokmanın asla unutulmayacağını söyledi. "Mustafa Kıraç'ın bu  zorlu maraton sürecinde, bu uzun yolda verdiği bu destek ve kendi arkadaşlarının sağladığı destek hiç bir zaman unutulmaz" diyen Ceyhan, Kahramanmaraşspor'u daha iyi günlerin bekledeğini kaydetti. Ceyhan, "Kıtlıkta verilen lokma unutulmaz, bu bağlamda Kahraman kentin Kahraman insanları bu noktada tarihtede bunu göstermiştir, gerçekten gerek olduğu zaman birlik olmayı, aynı hedefe kitlenmeyi bir bayrağı indirip Türk bayrağını asmayı bilmiştir. Kahramanmaraşspor'un sportif başarıları elbette önemlidir, çünkü biz futbol takımıyız. Ama esas problem mali disiplinler, doğru yönetim ve kurumsal yapısını oluşturması noktası olduğu kanatine vardık. Bu mana da biz geçen yıldan beri sahada 34 hafta Çanakkale savaşı gibi gögüs gögüse mücadele verdik. Onu verirken, aynı zamanda attığımız protokolde 8 milyon TL gibi bir borç yükü ile takımı almıştık, bunları nasıl azaltabiliriz diye çalışmalar yaptık, çünkü takımın belini büken hedefe kitlenmesini veya ilerlenmesini engelleyen sırtındaki en büyük yük bu borç yükü idi. 4 Ağustos'ta takımı aldık, Eylül ayı gibi torba yasa çıktı ve en büyük borçlardan biri olan SGK ve Maliye borçlarını yapılandırdık. Yani borcu sürdürülebir ve ödenebilir hale getirdik. Sırtımızdan 3 Milyon TL gibi bir rakamı 2023 yılına kadar uzattık ve şuana kadarda ödenmemiş hiç bir taksidi yoktur" dedi.

 

“ALPEDO KAHRAMANMARAŞSPOR’UN YERİ SÜPER LİG”

Göksun Girişimci İşadamları Derneği Başkanı ve Kahramanmaraşspor Kulüp Başkan Vekili olan Mustafa Kıraç'ta, Kahramanmaraşspor'u Süper Ligde görmek istediklerini ifade etti. Kıraç, "Bir yola çıkarken her zaman önüne bir kitap açılır, sen bu kitabın yazarısın konuları ince ince işlersin. Bu kitap bazen bir masal olur çocukları uyutur, bazen bir hikaye olur herkes dinler. Bazen ise bir destan olur ve tüm dünya bunu konuşur. Biz çıktığımız bu yolda yani Kahramanmaraşspor'un başarı yolunda Mevlanın destanına talibiz, Mevla bize destanını kısmet eylesin. Biz Kahramanmaraşspor'u Süper Ligde görmek istiyoruz. Kulübe bağlı tüm futbolcu kardeşlerimizde takımı Süper Ligde görmek istiyor. Şehrin aslanlarına kan lazım, can lazım ve imkan lazım. İman ile imkanı birleştirdiğimizde inanıyoruzki takım Süper Ligde olacak ve şehrin farklı teneffüsleri oluşacak. Trabzon caddesi kendilerinin ve Süper Lig takımlarının taraftarları ile dolup taşacak ve şehir hareketlenecektir. Bu bağlamda Kahramanmaraşspor'a destek kampanyasını başlattığmız günden bugüne bize bağış yapan Kahraman şehrin Kahraman insanlarına yönetiminde bulunduğum Kahramanmaraşspor Kulübü adına ve Kahramanmaraş şehri adına teşekkürlerimi sonuyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ptakıma destek sağlayan işadamlarına takım forması hediye ederek teşekkür etti.  Daha sonra ise sanatçı Gözde Anıl, seslendirdiği şarkıları ile geceye katılanları coşturdu. Düzenlenen Gece Eğlenceye dönüştü. 

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN