Aslanın Antalya kampı bitti

Spor toto 2.lig Beyaz grupta Lige verilen arayı Antalya Belekte kamp yapan Alpedo Kahramanmaraşspor kamp programı sona erdi.

Belek Arcadya Otelde kamp yapan Alpedo Kahramanmaraşspor, hem günde çift antrenman yaparak lige hazırlanırken, hem de yapacağı hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeye çalıştı. Ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde Antalya'da sürdüren Kahramanmaraşspor, ligin ikinci yarısına daha iyi çıkmak istiyor. Ligin ilk yarısında istediği başarıyı gösteremeyen ve ikinci yarıya daha iyi girmek isteyen temsilcimiz, Antalya'da güç depoladı. Burada hazırlık maçları yapma imkanı da bulan temsilcimiz, kadroda yer alan gençlere de şans tanıfı. Şu ana kadar Ligin ilk yarısında ki kadrosundan sadece forvet oyuncusu Sinan Yitmez ile yollarını ayıran Kırmızı-beyazlıların kampı, 8 Ocak Cuma günü sona erdi.

 

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Takımın Başından Ayrılan Teknik Patron Taner Gülleri’nin yerine direksiyonu devralan Sportif Direktör İzzzet Kazancı Teknik Patronluk denetiminde Antalya Belek’te mevcut kadro ile yapılan  ilk yarı as kadro ikinci yarı genç ağırlıklı çıktığı maçlarda Etimesgut Belediyespor’a 3-0  Ankara Demirspor’a ise 2-1 mağlup oldu. Kahramanmarasşspor’un Antalya Kampı 8 Ocak 2016 Cuma günü biten kampın ardından takım 11 ocak pazartesi Kendi tesislerinde ikinci yarının ilk maçına hazırlıklarına başlayacak.

Verilen 2 günlük aranın ardından takım tekrar 11 Ocak Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta toplanarak, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Bugsaşspor maçına hazırlanacak. Eski futbolculardan Aytaç Deniz, Erhan Çelenk ve Serkan Özsoy gibi isimlerin alacaklarından dolayı Kahramanmaraşspor'a, transfer yasağı gelmişti. Şu ana kadar elindeki mevcut kadro ile ligin ikinci yarısına hazırlanan temsilcimizde, Antalya kamp dönüşü Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transfer yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak. Transferin önünün açılabilmesi için ise, 600 bin TL gibi bir rakam gerekiyor. Eğer takıma transfer yapılma kararı çıkarsa da nerede ise 1,5 milyon TL gibi bir bütçe gerekiyor.

 

TOKATSPOR MAÇI İPTAL EDİLDİ

Kamp programı doğrultusunda Ligin devre arasında 3 maç yapmayı planladığı Alpedo Kahramanmartaşspor’da 3. Hazırlık maçı olan Tokatspor maçı iptal edildi. Temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor Kamptaki 3.hazırlık maçında 07 Ocak perşembe günü saat 15:00’de 2.lig beyaz grup takımı Tokatspor ile yapacağı maç yoğun yağmur ve rüzgar yüzünden iptal edildiği öğrenildi.