Dostlar bir araya geldi

Türkiye'de çalışan gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak Cumartesi günü, Başkanlığını Abid vanlı'nın yaptığı Büyükşehir Gazetecileri cemiyetine mensup bir grup gazeteci bir araya gelerek sohbet ettiler.

Mado evinin bir köşesinde buluşan  gazetecilere  bazı kurumların basın ve halkla ilişkiler biriminde görev yapanlarda katılınca, ortaya tadı damakta kalan bir sohbet ortamı çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda sadece yemek yenildikten sonra, katılımcıları  sessizce dağıldığı yarı resmi görüntülerin aksine yemeği bahane edip mesleki  hatıraların, ülke gündemi ve memleket siyasetinin konuşulduğu sohbet toplantısına, Basın savcısı  Mehmet Sabri Kılıç ile Oniki şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te iştirak etti.

Sohbet toplantısına katılanlar, bundan sonra yapılacak toplantıların bu formatta yapılması gerektiği hususunda görüş birliğine vararak, Biz bize olmanın keyfini yaşadık dediler.

 

 VEFALI DOST KENT KONSEYİ

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyesi olan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler  Cemiyeti’ne 10 Ocak günü vefa kokan bir ziyaret gerçekleşti.

Kent konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve Başkan Yardımcısı Tuncay Kazancı’nın gerçekleştirdiği bu ziyaret, seçimin olmadığı ortamda yapılan bir ziyaret olarak büyük anlam taşıdı.

Zeynep Arıkan; şu an kent konseyi olarak bir faaliyetimiz yok ama, aktif olduğumuz zaman içerisinde basın’ın bize olan desteğini unutmamız mümkün değil diyerek, bir vefa dersi vermiş oldu.

 

TEŞEKKÜR

Kahramanmaraş Büyükşehir Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü bizzat gelerek, mail atarak veya  sms yollayarak tüm dostlarımıza, siyasetçilerimize ve bürokratlarımıza,  hatırlanmanın manevi hazzını yaşattıkları için teşekkür ediyorum dedi.