Engelilere özel yılbaşı gecesi

Kahramanmaraş'taki yılbaşı eğlencelerinden en anlamlısı engelli çocukları ve ailelerini Özel Yaşam ve Göktimür bakım merkezleri Duygu Düğün Salonunda gece düzenledi.

Özel Yaşam ve Göktimür bakım merkezlerinde organize edilen engelli çocuklar ve aileleri için  düzenlenen yılbaşı eğlencesi görülmeye değerdi.

Duygu Düğün Salonunda Engelli çocuklar ve aileleri için düzenlenen yılbaşı eğlencesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Önce müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, sonra dağıtılan hediyelerle sevindirildi. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında engelli ve ailelerini konuk ettiklerini ifade eden Özel Yaşam ve Göktimür bakım merkezleri yetkilileri; “ Bu gecenin mutluluğu ve ayrıcalığı engelli çocuklarımızın burada bulunmasından dolayıdır. Biz onları engelli olarak kabul etmiyoruz. Belki bizlerin düşüncelerindeki engeller onları engelli olarak algılamamıza neden oluyor. İyi ki bu gece bizlerle birlikte oldunuz bizlere bu mutluluğu yaşattınız. Organizasyonu düzenleyen ve büyük emeği geçen Sosyal Hizmet Uzmanı Sabri Kızar' teşekkürlerimizi sunarız ”denildi.