Filede takıldık

Lige1. Lig parolası ile başlayan filenin edeleri 2. Devrenin ilk maçında PayasBelediyespor'a 2-3 mağlup oldu.

Acıbadem Voleybol 2. Ligi temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 2. Yarının ilk haftasında Batıpark Spor Salonunda Ligin güçlü ekiplerinden PayasBelediyespor’u konuk etti. İlk seti  21/25 rakibe kaptıran mavi fırtına 2. Setti 25/16 alarak kendine geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada 3. Seti de farklı sayı ile 25/23 kazanan mavi fırtına 4. Sette rakibine 22/25 sayı ile skoru eşitledi. Son sette ise 11/15 gibi açık ara farkla mağlubiyet alarak ligin 2. Yarısına mağlubiyetle başladı.

 

FİLENİN EDELERİNİN TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI

Türkiye Voleybol 2. Liginde Lider olarak 1. Lige yükselmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a her hafta olduğu gibi Bu haftada Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Tam destek verdi .11Ocak Pazar günü Kahramanmaraş Batıpark Spor Salonunda PayasBelediyesporkarşılaşmasında Filenin edelerine Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Büyükşehir spor taraftarları Derneği 300 kişilik bir grupla Filenin edelerine moral verdiler. Müsabaka boyunca Takımlarını destekleyen Taraftarlar takımı müsabaka içerisinde ateşleyen taraf oldu.

 

GENÇ FENERBAHÇELİLER RENK KATTI

Bu önemli Karşılaşmada Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Derneği de Mavi fırtınaya destek vererekBatıpark kapalı spor salonuna renk karttı. Takımın gardı kırıldığı noktada Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı AmigoDursun Özçelik’in Çılgınları ile birlikte hareket eden Genç Fenerbahçeliler takıma PayasBelediyespormaçında tam destek verdiler.

 

BELEDİYE BANDOSU BU HAFTA FİYASKO ÇIKTI

Zorlu müsabakada taraftarı ateşleyen ve taraftarın müsabakaya hakim olmasındaki en büyük etkenlerden birisi olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bando ekibi müsabaka içerisinde olmasına rağmen her zamanki neşeli ortamdan uzak kaldı. Voleybol, Futbol müsabakalarında her zaman yerini alan Bando ekibi bu zorlu müsabakada da tam destekli bir şekilde taraftarı ateşleyip rakibe baskı kurma anlamında görevini icra ederken PayasBelediyesporma.çında takımın gidişatındaki sorunla birlikte suskun kaldı.

 

PROTOKOL YOLUK İÇİNDE

Batıpark Kapalı spor salonundaki Zorlu karşılaşmada bu hafta protokol Tribünün de sinek avlıyordu. Daha önce Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, İl Müftüsü Muhammed Gevher, Garnizon Komutanı Kurmay  Albay Kerim Acar, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, Kulüp Yönetiminden,Kaan Kiraz, Bekir Kılıç, Gaffar, Serhat Kolukırık, Mehmet Mutlu Cilve, Hayati Emirmahmutoğlu, Çetin Hurşitoğlu, Burak Yılmaz,Ali Aydın, Cengiz Berberoğlu, Ertugrul Korkut Tanrıverdi, Çetin Hurşitoğlu, Kahramanmaraş Voleybol Temsilcisi İsmail Gençoğlan yer alırken PayasBelediyespor maçında Yönetici Hayati Emirmahmutoğlu dışında hiç kimse yer almadı.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR YÖNETİMİ VOLEYBOL MAÇINDA

Müsabakanın ilk başlarında hiçbir protokolün olmadığı karşılaşmanın 2. Setinde Kahramanmaraş’ın Profesyonel takımlarından 2. Lig Kırmızı Grupta müadele eden Kahramanmaraşspor’un yöneticilerinden Fikret Fındık ve Hacı Ahmet Gündeşli protokolde göze çarpan isimler oldu.