Haklının aklı PTT 1. ligde!

Son günlerde Yetiştirme bedeli üzerinde gündeme gelen Ramazan Haklı Mavi fırtına ile ilişkisini keserek PTT1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a transfer oldu.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısında yetişerek profesyonel olan genç kaleci Ramazan Haklı PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mavi fırtınanın uzun yıllardır formasını giyen kaleci Ramazan Haklı’yı profesyonel yapan Mavi fırtına elindeki cevheri ücretsiz olarak PTT 1.Lige kaptırdı.  

Mavi fırtınanın geçen sezon kalesini koruyan ve gösterdiği başarılı performansla göz bebeği gibi ışıldayan Genç Kaleci süper lig takımlarının da bulunduğu birçok takımın gözdesi haline gelmişti.

Bu takımlar arasında seçim yapmak zorunda kalan başarılı kalece uzun süren görüşmeleri sonun PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile 3 yıllık imza attı. Atılan imzanın ardından Karabükspor’un Afyonkarahisar’daki kampına katılan kaleci Ramazan, 46 Numaralı forması ile Kahramanmaraş’ı temsil edecek.