Hazırlık maçına ışıklandırma engeli

BAL'da mücadele eden Temsilcimiz 2. Yarı hazırlıklarını sürdürürken 2. Hazırlık provasında Işıklandırma engeline takıldı.

Ligin 2. Hazırlık maçında Kahramanmaraş Büyükler 1. Küme A grubunun iddialı ekiplerinden Dumlupınarspor ile hazırlık maçı yapacaktı. Şehir Merkezinde akşam maçı hazırlıkları sürdürürken maç günü ışıklandırmanın arızası nedeni ile Işıklandırma yetersizliğinden dolayı maç iptal oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Pazarcık spor, ikinci yarı hazırlıklarına sıkı bir şekilde sürdürüyor. İlk yarı kötü bir dönem geçiren temsilcimiz, oynadığı 12 maçta 10 puan toplayarak küme düşme hattında yer alırken 2. Yarıya düşme hattından uzaklaşmak isteyen Yeşil Beyazlı ekip transfer çalışması ve hazırlık maçları ile 2. Yarıya hazırlanıyor. Ligde istediği performansı bir türlü yakalayamayan ve 2. Yarıya hazırlanan Yeşil- Beyazlı ekip Kahramanmaraş’ın köklü takımlarından Dumlupınarspor ile hazırlık maçı için girişimde bulundu.

İlk hazırlık maçını Kahramanmaraş Büyükler 1. Küme B grubu ikincisi Büyüksırspor'la yapılan Pazarcıkspor 4-0 kazanmıştı. Saim Çotur stadında Akşam saat 18.00 de oynanan maça konuk ekip rakibine pozisyon vermeden üstün oyun ile sahadan istediğini almış maçın gollerini Mustafa Oğuz(15 dk), Mehmet Temiz(20 dk),Taha Berk(28 dk),Ali Salman(80 dk) atmıştı. Sahadan 4-0 ayrılan ekip ilerleyen günlerde 2 hazırlık maçı ile 2. Devre hazırlıklarını sürdürmenin peşinde olurken Yeni transferlerden Kaleci Necati, Ozan, Mehmet Temiz, Taha Berk ve Mehmetali de şans veren Bülen Okyaz yeni transferlerden nasıl yararlanacağının provasını yaptı. İkinci yarıya flaş transferlerle günde çift idman yaparak devam eden temsilcimizin ağır antrenmanı gözlerden kaçmazken iddialı bir şekilde çalışmalara başlayan Yeşil Beyazlı ekibin 2. Hazırlık maçı Saim Çotur Stadyumundaki Işıklandırmada arızadan dolayı maçın iptal edildiği öğrenildi.