Kahramanmaraşspor 5 oyuncuya imzayı attırdı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ikinci yarının ilk transferini yaptı. 5 oyuncuya Kulüp tesislerinde imza attıran Kahramanmaraşspor transferlere devam edecek.

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kahramanmaraşspor devre arası transferine hızlı girdi. Daha önce 5 futbolcuyla anlaştıklarını açıklayan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, bugün düzenlediği basın toplantısıyla 5 yeni isme imzaları attırdı.

İki santrafor, iki orta saya oyuncusu ve bir kanat oyunsuyla sözleşme imzalayan Kahramanmaraşspor’un yeni transferlere devam edeceğini açıklayan Başkan Fatih Ceyhan, “İlk yarıdaki sıkıntılardan kurtulmak ve kötü gidişe dur demek için kulübümüzün bulunduğu zor imkanlarına rağmen yeni transferlere imzamızı attırmayı başardık. Her ne kadar ekonomik olarak sıkıntılar yaşasak da bu mesele Kahramanmaraş’ın meselesi oldu. Bizde yöneticiler olarak Kahramanmaraş’ın bu meselesini elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. İlk yarıda kötü bir dönem geçirdik. Ancak ikinci yarıda bu dönemden kurtulup daha iyi bir takım kurmak için teknik heyetimizin vermiş olduğu raporlar doğrultusunda transfer politikası uygulamaya çalıştık. Transfer döneminin ilk gününden itibaren birçok futbolcuyla görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler neticesinde ilk anlaşmaya vardığımız 5 futbolcuyla bugün imzaları attırıyoruz. İki orta saya ve iki santrafor bir de kanat oyuncusunu takımımıza kazandırdık. Bundan sonra yine transferlerimiz” olacak dedi.

Kahramanmaraşspor’a ilk etapta kazandırılan orta saha oyuncularından Ali Osman Aydoğan ve Ali Karakuş, forvet oyuncuları Sinan Yitmez ile Serdar Gökkaya ve sol bek oyuncusu Onur Karakabak ile sözleşme imzaladıklarını vurgulayan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, “İlk görüşmelerimizde olumlu sonuç aldığımız Akif Karakuş, Ali Osman Aydoğan, Sinan Yitmez, Serdar Gökkaya ve Onur Karakabak ile bugün sözleşmelerimizi imzaladık. Bu 5 transferlerimiz için bu takıma büyük katkıları olacağına inandığımız için, bizleri mahcup etmeyeceklerine güvendiğimiz için Kahramanmaraşspor’a kazandırdık. Serdar Gökkaya, Ali Osman Aydoğan, Sinan Yitmez ve Onur Karakabak ile 1,5 yıl,  Akif Karakuş ile de 2,5 yıllığına anlaştık. Bizlere güvenen ve bu takımda oynamak isteyen bu arkadaşlarımıza bize tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Onlar nasıl bir takıma geldiklerinin ve kendilerinden beklenen performansların farkındalar. İnanıyoruz iki 3-5 oyuncuya daha bu takıma kazandırdığımız zaman ikinci yarıda çok daha farklı bir Kahramanmaraşspor olacak ve iyi bir başlangıçla da moral bulup daha süt sıralara çıkacağız” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER KİM VE NEREDEN GELDİLER!

FORVET OYUNCUSU SERDAR GÖKKAYA

Kahramanmaraşspor, Hollanda da Heracles’te oynamış Türkiye de ise son olarak Tutap Şekerspor’da forma giymiş olan forvet oyuncusu Serdar Gökkaya ile anlaştı. Daha önceden Kahramanmaraşspor kadrosuna dahil edilen Serdar Gökkaya denenmiş ve teknik heyetin raporu doğrultusunda olumlu görüşler sonucunda anlaşıldı. Genç oyuncu Kahramanmaraşspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri asla utandırmayacağım. Kahramanmaraşspor’da başarılı olmak istiyorum”dedi.

İKİNCİ FORVET OYUNCUSU SİNAN YİTMEZ

Taraftarların da büyük bir merakla beklediği transferler bir bir gerçekleşiyor. Sinan Yitmez’de artık Kahramanmaraşsporun başarısı için ter dökecek. Futbola Anltayaspor’da başlayan Sinan daha sonra Ispartaspor, Bursa Nilüfer, Altınordu, Gümüşhanespor, Bandırmaspor ve Kemek Tekirovaspor formaları da giymişti.

ORTA SAHA OYUNCUSU ALİ OSMAN AYDOĞAN

Daha önce ön sözleşme imzalanan orta saha oyuncusu Ali Osman Aydoğan kendisini Kahramanmaraşspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bugün yapılan toplu imza töreninde konuşan genç oyuncu “Kahramanmaraşspor şuanda ligde alt sıralarda olabilir ama biz ikinci yarı iyi bir çıkış yakalayarak play-off grubunu görmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız”dedi.

BİR DİĞER OTASAHA OYUNCUSU ONUR KARAKABAK

Bandırmaspor forması giyen başarılı oyuncu Onur Karakabak ile anlaştı. 1992 doğumlu olan genç oyuncu daha önce Sakaryaspor, Derinde Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Manisaspor ve Fenerbahçe formaları da giymişti. Daha önce 56 defa da U17-U18 ve U19 Milli takım formaları da giymiş olan genç oyuncu artık Kahramanmaraşspor ter dökecek.

GELECEK VAAT EDEN AKİF KARAKUŞ

Kahramanmaraşspor, gelecek vaat eden Bayburt İl Özel İdarespor’da oynayan genç kanat oyuncusu Akif Karakuş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Aksarayspor ve Bayburt İl Özel İdarespor formaları giyen genç oyuncu sezon başında izlenmişti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yatırım amacıyla genç oyuncu ile anlaşma sağlandı.