Kipaş Türkiye Finallerinde!

Tokat'ın Niksar ilçesinde Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 20 ilden 79 okul ve 300 yarışmacının katıldığı 14 Yaş Altı Okullar Arası Bölge Oryantiring Yarışması'nda, Özel Kipaş Eğitim Kurumları adını Finallere yazdırdı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 20 ilden 79 okul ve 300 yarışmacının katıldığı 14 Yaş Altı Okullar Arası Bölge Oryantiring Yarışması’nda Kahramanmaraş rüzgarı esti. Eğitimin yanı sıra sporda da üst düzey başarılara imza atan Kahramanmaraş Kipaş Eğitim Kurumları, Oryantiring’te adını Türkiye Finaline yazdırarak Kahramanmaraş’ın Gurur abidesi haline geldi. Başarılı eğitim öğretimde Kahramanmaraş’ta lokomotif kurumlar arasında yer alan Kipaş Eğitim Kurumları, sosyal yaşama ve spora dair alanlarda da adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Uzmanı Günseli Öz’ün öğrencileri birlikte büyük bir başarıya imza atarak, Kipaş’ı Oryantiring’te Türkiye Finaline taşıdı. Hedeflerini en kısa sürede bulmak ve varış noktasına ulaşmak için gayret göstererek Kahramanmaraş il şampiyonu olan Kipaş Eğitim Kurumları Oryantiring takımı İl şampiyonluğu sonrası Grup şampiyonluğuna katıldı. 13-14 Mayıs 2017 tarihinde Tokat Niksar’da düzenlenen Grup Bölge şampiyonasında da Hedeflerini en kısa sürede bulmak ve varış noktasına ulaşmak için gayret göstererek derece yapan Kipaş Eğitim Kurumları Oryantiring takımı adını Okul Sporları Oryantiring Türkiye Şampiyonası Finallerine yazdırdı.

 

“EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMADI”

Tokat’ın ev sahipliği yaptığı Grup Merkezinde zorlu müsabakalardan çıkan Kipaş Eğitim Kurumları Oryantiring takımı Hedeflerini en kısa sürede bulup, varış noktasına ulaşarak gruptan şampiyon olarak adını Okul Sporları Oryantiring Türkiye Şampiyonası finallerine yazdırdı. Yarışma sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kipaş Eğitim Kurumları Beden Eğitimi öğretmeni ve kulüp antrenörü Günseli ÖZ, disiplinli ve ciddi bir çalışma aşamasından geçtiklerini ve öğrencileriyle tek tek ilgilenerek harita üzerinde çalışmalar yaptıklarını, bu sayede başarıyı elde ettiklerini belirtti ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yapılan emeklerin zayi olmadığını ifade eden Öz, “Oryantiring Bölge Şampiyonası Karantina ve yarış müsabakalarında Rakiplerimizin hepsini geçtik. Kahramanmaraş adına muhteşem sonuç oldu.

20 il 79 okul ve 300 den fazla sporcuyu geçtik. Adımızı Kahramanmaraş olarak Türkiye Şampiyonası finallerine yazdırdık” İfadelerini kullandı.

 

“ZORLU MÜCADELELER ETTİK”

İl Şampiyonu olduktan sonra biz grup bölge şampiyonası için Tokat Niksar'a gittik diyen Öz, “2016-2017 Okul Sporları Küçük ve Yıldız Oryantiring Grup Bölge Yarışmaları 13-14 Mayıs 2017

Tarihinde 76 takımdan sporcu-antrenör 500 kişinin katılımı ile gerçekleşti. 20 il katılımı ile gerçekleşen il şampiyonasından sonra belirlenen grup bölge şampiyonası merkezleri Denizli-Eskişehir-Malatya-Tokat/Niksar olarak belirlendi. Tokat /Niksar grubuna giden iller yani rakiplerimiz; Adana, Amasya, Artvin, Denizli, Elazığ, Eskisehir2, Giresun,Istanbul5,Kahramanmaraş, Kastamonu, Kırşehir, Malatya, Nevşehir, Rize, Sinop, Trabzon, Van, Ordu, Bursa illeri ile mücadele ettik. Ve adımızı Finallere yazdırmayı başardık.  Konuşma Sonu Çok şükür sonuç açıklanırken bu kadar çalışma ve emeğimiz boşa gitmedi dedik, çok heyecanlıydık. Ferdi sıralamada da sporcularımız 1.ve 2. Bitirdi Artık Türkiye Şampiyonası Finallerindeyiz çok şükür” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)