Mado'dan Potanın Sultanlarına moral

Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) C grubunda mücadele eden Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü takımı, sporcuları ve Teknik heyeti, hafta sonu MADO tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.

Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele eden Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü takımına, MADO tarafından moral yemeği verildi. Burada bir konuşma yapan Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, her zaman Türk sporunun yanında olan İlimizin ve İş dünyasının seçkin kuruşlarından olan MADO yöneticilerine teşekkür ederek, amaçlarının ligi üst sıralarda tamamlayıp, Basketbol’da Kahramanmaraş’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu söyledi.

Bayan Basketbol Türkiye 2. Lig C Grubunda Mücadele eden KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı 1. Devrenin son maçında As Kadirli ile karşı karşıya geliyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Basketbol takımı mücadele ettiği, 2.liğ C Grubun 'da  Bölgesel  Kadınlar Basketbol 2015-2016 sezonunun yedinci hafta maçı "Kadirli "Temsilcisi  As Kadirli Spor takımı ile karşılaşacak müsabaka 3 Ocak 2016 Pazar günü saat 14:00 Osmaniye Kadirli Spor Salonu gerçekleşecek.

“KAHRAMANMARAŞ’A BASKETBOLU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Lige ilişkin son durumları hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Faruk Köklü, 2.Lig c Grubunda mücadele ediyoruz. 10 takımlı müsabakada Elazığ, Mersin ve Şanlıurfa ekiplerinin çekilmesi ile birlikte 7 takımla ligde mücedele etmeye çalışıyoruz. Bizim takımımız şuanda c Grubunda 5. Sıradayız. 2 transfer yaptığımız takdirde bodrumun ardından inşallah 2. Olarak 1. Lige yükselmek istiyoruz. Bizlere bu yolda Başta milletvekilimiz Mehmet İlker Çitil olmak üzere İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı, Mado Yönetim kurulu üyesi Erdal Kambur, Kipaş Yönetim kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Kervan Pastanesi Yönetim kurulu üyesi Yaşar Pekel’e ve destreklerini esirgemeyen birçok spor severe çok teşekkür ederim. Biz Kahramanmaraş’ta Basketbol’da hareketlilik katmak gençlere sahip çıkmak istiyoruz. Bayan Basketbolunun yanı sıra erkeklerde de bir kıvılcım başlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAHRAMANMARAŞ’TA POTANSİYEL VAR”

Basketbol takımının Antrenörü Nusret Cengiz ise disiplinden taviz vermediğini, Kahramanmaraş’ta ve diğer şehirlerde Basketbol potansiyelinin olduğunu ifade ederek “Önemli olan potansiyeli bulup, çalıştırmak ve yetiştirmektir. Maraş’ın içerisinden Maraşlıları çıkartmaktır. Elimizde şuanda Milli olabilecek 1.88 boyunda bir kız sporcumuz var. Çok çalışkan birisi en az 10 tane bu kızımız seviyesinde sporcu bulmamız gerekiyor. Ben 5 gündür tarama yapıyorum okulları geziyorum, okullardan bakıyoruz boylarına, kollarına, anne, babanın boylarına bunların hepsi bir etken. Gerçek değerdeki çocukları bulduğumuz zaman yetiştirdiğimiz zaman doğru bir çalışmayla başarı gelecektir” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN