Masajla aracınızdaki göçüklerden kurtulmak mümkün!

Kahramanmaraş'a ilk olarak vakumlama sistemini getiren Akdeniz Göçükcü, küçük çaptaki hasarlardan kaynaklı aracın değerinin düşmesine engel oluyor.

İşletme, araç üzerinde bulunan göçük gibi panellerin arkasına özel aletlerle ulaşıp dışa doğru masaj yöntemi ile orijinal boyayı koruyarak düzeltme işlemi yapıyor. Aracınızın orijinal parçalarına zarar vermeden, lokal müdahaleler ile en iyi sonucu sunan işletme sahibi Yahya Sayın, “Boyasız Göçük Düzeltme, aracınızda; kapı, kaput, çamurluk, tavan, bagaj gibi alanlarda oluşan çeşitli vuruklar taş darbeleri, dolu hasarları gibi göçüklerin aracınızın orijinalliğine zarar vermeden ve herhangi bir boya işlemi uygulamadan yapılan düzeltme işlemidir” dedi.

Akdeniz Göçükcü İşletme Sahibi Yahya Sayın, yılların verdiği tecrübe ve profesyonel ekibi ile araçlarda meydana gelen her türlü kaza ve hasar sonucu oluşan göçükleri onararak, aracınızı değer kaybetmeden ilk günkü gibi teslim ediyor.

Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu Nüfus Müdürlüğü civarında hizmete açılan Akdeniz Göçükçü, Kahramanmaraş’a ilk olarak getirdiği hizmetle araç sahiplerinin imdadına yetişiyor. Göçükcü Yahya Usta, kentteki araçların orijinal boyalarına zarar vermeden göçükleri onararak hem araçların orijinalliğini koruyor hem de araç sahiplerini maddi bir külfetten kurtarıyor. Son zamanlardaki trafik sigorta primlerinin artması boyasız göçük düzeltmeye olan ilgiyi de arttırıyor. Ayrıca boyasız göçük düzeltme işlemi vakitten de tasarruf sağlıyor. Herhangi bir çekiç darbesi kullanmadan vakumlama sistemiyle göçükleri düzelten işletme Sahibi Sayın,” Sıcak silikonla yapıştırıp vakumla çekiyoruz. Yaptığımız işlemde herhangi bir iz kalmıyor. İzi minimum seviyeye getirecek şekilde yapıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız işleri profesyonel bir şekilde yapıp aracı sahiplerine teslim ediyoruz” ifadesini kullandı.

Sayın, Göçük düzeltmeyi işlemi hakkında şu bilgileri verdi: “Boyasız Göçük Düzeltme, aracınızda; kapı, kaput, çamurluk, tavan, bagaj gibi alanlarda oluşan çeşitli vuruklar taş darbeleri, dolu hasarları gibi göçüklerin aracınızın orijinalliğine zarar vermeden ve herhangi bir boya işlemi uygulamadan yapılan düzeltme işlemidir. Daha büyük göçükler ise araç çarpma ve sürtmeleri, yumruk ve tekme göçüğü gibi sacın aşırı deforme olmadığı durumlarda onarılabilmektedir. Boyasız göçük düzeltme sayesinde aracın orijinalliği bozulmaz, ikinci el satışında değer kaybına uğramaz. Düzeltme işleminden tatminkâr bir sonuç alınabilmesi için kaportada göçük bölgesindeki sacın uzamamış ve boyanın zarar görmemiş olması gerekir. Daha önce hasar görmüş macunlanıp boyanmış sac veya alüminyum alaşımlı paneller üzerindeki göçüklerin giderilmesinde bu teknik kullanılmaz. Böyle durumlarda macunun ve boyanın çatlama ihtimali çok yüksektir. Boyasız kaporta göçük düzeltme işleminde üzerinde göçük bulunan panelin arkasına özel aletlerle ulaşılır dışa doğru masaj yöntemi ile göçük düzeltilir. Dünyada üretilen araçların panel arkalarına ulaşılabilme oranı yüzde 85­90 mertebesindedir.” (HABER: KENAN ONARAN)