MHP Dulkadiroğlu teşkilatından Kaymakam Türköz'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatından Dulkadiroğlu kaymakamı Mehmet Türköz'ü ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve 243 seçmenin oyunu alarak yeniden MHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanlığına seçilen Mustafa Akpınar bir dizi ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında Dulkadiroğlu Kaymakamlığını ilçe teşkilatı olarak ziyaret eden MHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Mustafa Akpınar, Dulkadiroğlu'na bağlı mahalleleri sokak sokak gezdiklerini ve sorunları yerinde gördüklerini söyleyerek kaymakam Mehmet Türköz’e bilgiler verdi.

 

“İLÇEMİZ SORUN YUMAĞI”

İlçenin yeni olması ve kentsel ve şehirleşme anlamında çok geri kaldığını savunan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, "Dulkadiroğlu İlçesindeki tüm mahallelerde belediye hizmetleri ile ilgili sorunlar var. Hizmet alamamışlar. Altyapı sorunu had safhada. Pek çok mahallemizde köy havası var. Doğalgaz bağlantısı olmayan pek çok mahalle var. Yağmurlarda altyapı olmadığı için taşmalar oluyor. Trafik lambaları olmayan kavşaklar var. Fabrika atıklarının aktığı dere geçen mahallemiz var. Yolu toprak olan mahallerimiz, okulu olmayan mahallelerimiz var. Biz seçildikten sonra Dulkadiroğlu'nda 5 bin vatandaşımızla bire bir görüşme yaptık. Vatandaş çok tepkili, Suriyeli Mülteci vatandaşlarımızla alakalı sorunlar var. Bunlar başlıca sorunlardır. Bunun gibi çok sorunlar var. Nasip olursa teşkilat olarak iktidara geldiğimizde bu işin üstesinden geleceğiz diyerek ilçedeki sorunları dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, MHP Teşkilatındaki şekillenmeden dolayı yeniden seçilen Mustafa Akpınar’ı tebrik etti.

İlçedeki sorunlar ile ilgili olarak ise Kaymakam Türköz, Sorunların birçoğu ile ilgilendiğini birçoğunun da tesbit aşamasında olduğunu ifade ederek, “hep birlikte parti gözetmeksizin halkımız için hep birlikte sorunları ortadan kaldıra ağız” dedi. Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında Dulkadiroğlu’na ait değer konuları üzerinde uzun uzun görüş alış-verişinde bulundular.