Süper lige ihtiyacı var

1 Milyon nüfuslu Kahramanmaraş ilinin, hem maddi hemde manevi olarak Süper lige ihtiyacı vardır, diyor Kahramanmaraşlı futbol severler.

Kahramanmaraşlılar her geçen gün futbola küstürülüyor diyen taraftar adına bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Tarfatarlardan sorumlu yönetici Ömer Gürlek,  “ Nüfusu bizim kadar olmayan birçok kent PTT 1.liginde ve süper ligde kentlerini temsil ediyor.

Ama ne yazık ki tarihi sportif başarılarla dolu Kahramanmaraş’ımızın iki takımı her ne hikmetse üst liglere çıkamıyorlar. Bu takımlarımız üst liglere çıksalardı 1988-1989 yıllarındaki Kahramanmaraşspor’umuzun günleri gibi madde ve manevi moral yönünden kentimizde yaşayanlar mutlu olurlardı. Ama şimdi maalesef her iki takımda istenileni yapamıyor. Yapsalar hem kendileri hem bizler, Birlik beraberlik içerisinde eski süper günlerimize döneriz. Bizim bu iki takımda da gördüğümüz eksik futboldan anlamayanların birçoğunun görevde olmasıdır. Her iki takımımızın da başarılı olabilmesi için süper transferler, idealist Teknik Direktörler bulması başarısızlığı kabul etmemeleridir. Her şey paraya ve futbol bilgisine bağlıdır. Yoksa üst ligler her sezon sonunda olduğu gibi hayal ve hüsran olur yerimizde sayarız. Kahramanmaraş olarak 46 plakalı ilimizin futbolda başarılı olmasını ve süper lige çıkmasını istiyoruz. Niye olmasın ki başka iller başarılı oluyor da biz niye olmayalım” dedi.