U-17'de lider değişti

Yerel Amatör u-17 Grubunda lider değişti, namağlup olan iki takımın karşılaştığı müsabakayı Anadolu Gençlikspor kazanarak liderlik bayrağını teslim aldı.

U17 Ligi'nde Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor, 1905 Kahramansarayspor'u karşılaşmanın her iki yarısında bulduğu gollerle 4-2 mağlup ederek, ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

Yerel Amatör U-17’liginde geçen hafta Grup Lideri olarak sahaya çıkan 1905 Kahramansarayspor ve 2. Sırada yer alan Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor arasında oynanan karşılaşma sonrası U-17 Grubunda lider değişti. Her iki takım açısından da önem taşıyan karşılaşma, Cumartesi günü saat 10.00'da Vali Saim Çotur futbol sahasında kozlarını paylaştı. Adem Şahan, Mehmet Özer, Aykut Ünlü triosunun yönettiği müsabakada her iki takımda kazanma adına baskılı ataklar kursa da Lidere çelme takan Anadolu Gençlikspor kazanan taraf oldu.  Ligde oynadığı maçlarda her iki takımında hiç mağlubiyeti bulunmazken 1905 Kahramansarayspor aldığı şok sonuçla yenilmezlik ünvanını Anadolu Gençlikspor’a kaptırdı. Maç boyuncu üstün bir oyun ortaya koyan Anadolu Gençlikspor, maçtan 4-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Yeşil-siyahlı ekip, aldığı bu galibiyetle de namağlup ünvanını devam ettirirken, ligin ilk yarısını da 25 puanla lider olarak tamamladı. 1905 Kahramansarayspor ise, 24 puanla ikinci sıraya geriledi. Maçın başlaması ile birlikte her iki takımda oyuna kontrollü başladı. Zorlu karşılaşmanın 75. dakikasında her iki takımda kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Geliştirdiği sağlı sollu ataklarla karşılaşmada ilk golü bulan ve Müsabakanın sonunda gülen tarafta Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor oldu.  

 

MÜSABAKA TABLOSU

Stadyum; Saim Çotur

Hakemler; Adem Şahan, Mehmet Özer, Aykut Ünlü

Anadolu Gençlikspor; Resul Işık, Alihan Kocaüvez, Tolga Aydoğan, Eğemen Bal, Bekir Işık, Süleyman Gök, Ökkeş Türkhan, H. İbrahim Bağ, Hamza Bilgiç, Alpeen Alyas, Onur Küçükkaya

1905 Kahramansarayspor; Alperen Kurt, M. Emin Nergiz, Enes Karagöz, Abdulsamed Bertiz, M. Talha Karaçuha, Sefa Telli, M. Enes Dağ, Enescan Gül, Tugay Korkmaz, Uğur Mazı, Ali Karabulut