Yok böyle bir skor 46-1

Okul Sporları Basketbol Küçük Kız Grup müsabakalarında Özel Kipaş ortaokulu Batıpark Spor Salonunda oynanan 2. müsabakasında Pirireis Ortaokulunu 46'ya 1 mağlup etti.

Eğitime destek olmak, okul çağındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, zeki ve çevik insanlar olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan sportif aktiviteler Kahramanmaraş genelinde çok sayıda okul ve öğrencinin katılımı ile devam ederken Özel Kipaş ortaokulu Küçük Kızlarda farkını gösterdi.

Birbirinden heyecanlı ve bir o kadarda çekişmeli geçen müsabakalarda, öğrencilerde okul takımlarını yalnız bırakmayarak, onlara tribünden destek verdiği müsabakalarda Dün Batıpark Kapalı Spor salonunda oynanan 2015-2016 Sezonu Okul Sporları Basketbol Küçük Kızlar 2. Gün maçları müsabakasında Pirireis Orta Okulu ile karşı karşıya gelen Özel Kipaş Ortaokulu çekişmeli geçen müsabakadan 46-1 galip ayrıldı. Çekişmeli geçen müsabakada Özel Kipaş Ortaokulu Kahramanmaraş Plakasında sayıyı sabitlerken Pirireis ortaokulu ise baskı kurmak istese de başaramadı. Kipaş ekibi için geçen müsabaka 46’ya 1 biterken 46 sayı ile kazanan Özel Kipaş Ortaokul sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Zorlu karşılaşma sonucunda alınan bu galibiyet sonrası sporcular büyük bir sevinç yaşadı.

MÜSABAKA TABLOSU

Salon; Batıpark

Müsabaka Hakemi;Resul Kırıcı, Hüseyin Optur

Masa Hakemi; Emine Küpe, Bekir Nahırcı, Osman Ackar

Pirireis İlk Öğretim Okulu; Rabia Çırak, Ümmügülsüm Nedirli, Hatice İkra Ak, Nazlıcan Köşger, Hatice Ak, Melike Erdihan, Merve Öztürk, Fatma Gül Keşkek, Sema Nur Dağ, Fatma Melek Çınkır

Antrenör; Mustafa Dağlı

Özel Kipaş Ortaokulu; Selin Atakan, Zeynep Naz Okuducu, Cansu Kahveci, Adalorin Toylan, Saadet Bilge Balsuyu, AycaBegüm Aras, Dila Yılmaz, İrem Var, Zeynep Karaokur, Defne Arslan, Kardelen Özdemir, Cemre Reçber

Antrenör; Günseli Öz, Taner Ergen

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN