Baro Başkanı Gül, Türkiye Barolar Birliği ile Filistin Barolar...

Baro Başkanı Gül, Türkiye Barolar Birliği ile Filistin Barolar Birliği arasında yürütülen istişare toplantısına katıldı!

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Türkiye Barolar Birliği ile Filistin Barolar Birliği arasında İsrail'in yürüttüğü tecrit ve katliam politikasının uluslararası hukuk nezdinde karşılık bulmasını sağlamak ve iki toplumun hukuk kültürlerini paylaşarak meslek kapasitelerini artırmak amacıyla yapılan İş Birliği Protokolü imza töreni ve istişare toplantısına katıldı.

19 Temmuz 2024 - 04:44

İş Birliği Protokolü imza töreni ve istişare toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, “İmzalanan İş Birliği Protokolü, bundan sonraki süreçte İsrail’in yürüttüğü politikaların uluslararası hukuk nezdindeki karşılığının delilleriyle, tespitleriyle, raporlarıyla ortaya konup bundan sonraki nesillere de aktarılması bakımından büyük önem taşımaktadır. İsrail’in katliamlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir kez daha Filistin halkının yanında olduğumuzu, acılarını yürekten paylaştığımızı ve mücadeleyi birlikte yürütme azminden hiçbir şey kaybetmediğimizi belirtiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Nurhak’ta beton mikserinin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Nurhak’ta beton mikserinin altında kalan işçi hayatını...
Göksun’da feci kaza
Göksun’da feci kaza