Başkan Toptaş; Kilit parkeli yollarımızı asfaltla daha konforlu...

Başkan Toptaş; Kilit parkeli yollarımızı asfaltla daha konforlu hale getireceğiz

Onikişubat’ın yaşam kalitesini yükseltmek hedefiyle 7/24 mesai yaparak ilçenin yol haritasını çıkaran ve çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, ömrünü tamamlamış kilit parke yolları sıcak asfaltla buluşturarak çok daha konforlu hale getirirken, vatandaşların memnuniyetini de artırıyor.

04 Haziran 2024 - 01:58

‘Halkın içinde, halktan biri’ olarak candan duruşuyla vatandaşların takdirini kazanan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, gerek seçim sürecinde aldığı notlar gerekse de göreve seçildikten sonra yaptığı incelemelerle adeta ilçenin haritasını çıkardı.

Sorunların hızlı bir şekilde çözümü için kolları sıvayan Başkan Toptaş, en çok şikayet ve talebin olduğu yol sorununa neşter vurdu. Ekibiyle birlikte sorunlu yollara yönelik çalışmaları başlatan Başkan Hanifi Toptaş, özellikle şehir merkezindeki ömrünü tamamlamış kilit parke yolların sıcak asfaltla buluşmasına önem veriyor.

Bu kapsamda Başkan Toptaş’ın öncülüğünde Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce trafiğin yoğun olduğu Yirmiikigün Mahallesi’nin 91039’uncu sokağında hafta sonu dahil olmak üzere 7/24 çalışma yaptı. Büyükşehir Belediyesi, KASKİ ve diğer kurumlarla iş birliği yaparak kapsamlı alt yapı çalışması başlatan Onikişubat Belediyesi, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmasıyla yolun standardını artırarak çok daha konforlu hale getirdi.

Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hanifi Toptaş, Yirmikigün Mahalle Muhtarı Fatma Eken, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Talepleri yerinde dinleyen ve çözümler üreterek sorunların ortadan kalkmasını sağlayan Başkan Toptaş, çocuklarla top da oynadı.

“Onikişubat’ımızda yaşam kalitesini çok daha yükseğe çıkaracağız”

Onikişubat’ın yaşam kalitesini yükselterek vatandaşların memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini kaydeden Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Yirmikigün Mahallemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı 39’uncu sokağımızdayız. Burada çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Burası ciddi anlamda yoğun olarak kullanılan bir bölgeydi. Özellikle merkez mahallelerimizde gerekli altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra etap etap bütün yollarımızı çok daha konforlu hale getireceğimize ifade etmiştik. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Burada tabii aynı zamanda altyapı çalışmalarımızın da olması sebebiyle KASKİ ve Büyükşehir Belediyemizle bir koordinasyon içerisinde burada çalışmaları planladık. 3-4 gündür burada çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. KASKİ ve diğer kurumlarımız buradaki altyapı çalışmalarını tamamladı, bugün itibariyle de hem kaldırım çalışmalarımız hem de asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Akabinde inşallah buradaki yol çizgilerimize çektikten sonra burayı vatandaşlarımızın tekrardan kullanımına açacağız” dedi.

“Kilit parke yol bırakmayacak, sıcak asfalta çevireceğiz”

Kilit parkeli yol bırakmayacaklarını dile getiren Başkan Toptaş, sözlerine şu şekilde devam etti, “İnşallah bu dönem içerisinde malumunuz 6 Şubat depremlerinden sonra şehrimizde alt yapıyla alakalı hasar alan bölgelerimiz var. Bu alanlarımızda KASKİ başta olmak üzere diğer kurumlarımız ve belediyemizin çok yoğun çalışmaları olacak. Büyükşehir Belediyemiz ve KASKİ ekiplerimizle koordinasyon içerisinde bu dönem içerisindeki merkez mahallelerimizin inşallah tüm asfaltlama işlemlerini de tamamlamayı planlıyoruz. Burada yoğun bir şekilde çalışan hem KASKİ ekiplerine hem de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve bizleri anlayışla karşılayan esnaflarımız ve tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ekiplerimiz burada çok hızlı bir şekilde bitirmek amacıyla hem hafta sonu hem de geceler dahil olmak üzere yoğun bir çalışma yaptılar. Hep ifade etmiştik şehir merkezimizde kilit parkeli yol bırakmayacağız diye. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde planlama çalışmalarını tamamladılar. Tabii ki yoğun olarak kullanılan bölgelerden başlamak şartıyla ve özellikle KASKİ'mizin altyapı çalışmalarını da bitirmesiyle birlikte bu dönem içerisinde inşallah şehir merkezimizde kilit parkeli bir yer bırakmayacağız. Her yeri asfaltlı bir şekilde imar edip vatandaşlarımızın ulaşım konforunu en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz.”

“Ekiplerimiz hafta sonu demeden 7/24 çalıştı”

Yirmikigün Mahalle Muhtarı Fatma Eken de ekiplerin 7/24 mesai yaparak sokaktaki alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladığını dile getirerek, Başkan Toptaş’a teşekkür etti. Eken, “39’uncu sokağımız trafiği çok yoğun olan bir sokaktı. Onikişubat Belediyemiz ve KASKİ, Yirmikigün Mahallemizdeki bu sokağımızda çok büyük bir alt yapı çalışması yaptı. Çalışmalarımız çok hızlı ilerledi. Hem asfalt, hem kaldırım hem de alt yapı çalışmaları gece saatlerine kadar sürdürüldü. Okul bölgesi de olması sebebiyle çalışmaların özellikle hafta sonunda yapılması ve 7/24 şekilde hızlıca tamamlanması bizler için önemliydi. Mahallem adına Onikişubat Belediyemize, Başkanımıza ve KASKİ ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x