Beyza potada fark yaratıyor
Karışık 1

Beyza potada fark yaratıyor

Okul Sporları Basketbol Küçük Kız Grup müsabakalarında Özel Beyza ortaokulu Batıpark Spor Salonunda oynanan müsabakalarda yıldız gibi parlayan takım oldu.

09 Ocak 2016 - 01:24

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Basketbol Küçük kız-erkek İl birinciliği Çarşamba günü oynanan müsabakalarla start almıştı. Kahramanmaraş Batıpark Spor Salonunda oynan Okullar Arası Basketbol Küçük kız-erkek İl birinciliği müsabakaları 16 takım ve 208 sporcunun katılımı ile 12 Ocak Salı gününe kadar devam ediyor.

Eğitime destek olmak, okul çağındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, zeki ve çevik insanlar olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan sportif aktiviteler Kahramanmaraş genelinde çok sayıda okul ve öğrencinin katılımı ile devam ederken Özel Beyza ortaokulu Küçük Kızlarda farkını gösterdi.

Çarşamba günü ilk maçına çıkan Özel Beyza Ortaokulu Özel Kipaş Ortaokulunu 42-17 mağlup etmiş 2. Maçından ise 58’e 12 galip ayrılan taraf oldu. Okul Spor Salonunda oynan Okullar Arası Basketbol Küçük kız-erkek İl birinciliği ilk gününde Özel Beyza Ortaokulu 42-17 özel Kipaş, özel Derya Ortaokulu 48-3 Pirireis olarak galibiyete ulaşan takım oldu.

2. GÜNDE BEYZA FARK ATTI

Birbirinden heyecanlı ve bir o kadarda çekişmeli geçen müsabakalarda, öğrencilerde okul takımlarını yalnız bırakmayarak, onlara tribünden destek verdiği müsabakalarda Dün Batıpark Kapalı Spor salonunda oynanan 2015-2016 Sezonu Okul Sporları Basketbol Küçük Kızlar 2. Gün maçları müsabakasında Özel Beyza Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Öz Derya Ortaokulu zorlu ve çekişmeli geçen müsabakadan 58-12 galip ayrıldı. Çekişmeli geçen müsabakada Özel Beyza Ortaokulu 1 Peryotta 9’a 6 zorlu bir peryot geçirirken 2. Peryotta açılan Özel Beyza Ortaokulu 26’ya 8 farklı bir sonuçla rakibini sahadan sildi. 3. Peryotta ise 39’a 10 gibi baskılı oyununu sahaya yansıtan Özel Beyza Ortaokulu rakibi Özel Derya’ya oyun kurma avantajını vermedi. Son peryotta ise 58’e 12 kazanan Özel Beyza Ortaokul sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Zorlu karşılaşma sonucunda alınan bu galibiyet sonrası sporcular büyük bir sevinç yaşadı.

MÜSABAKA TABLOSU

Salon; Batıpark

Müsabaka Hakemi; Emrah Açkar, Hüseyin Optur

Masa Hakemi; Emine Küpe, Bekir Nahırcı, Osman Ackar

Özel Beyza Orta Okulu; Damla Sular, Oya Gölbaşı, Buse Ağyar, Ceren Taciroğlu, Zühal Arık, Rahime Kırıt, Azra Beren Berk, Şeyma Şeval Us, İrem Kopar, Deniz Sular, Çisil Kalaylı, Fatma Elif Bozca

Antrenör; Şerife Kenger

Özel Özderya Ortaokulu; Fatma Zehra Hopur, Gizem Eylül Kiraz, Elif Naz Aydın, Pınar Aksüt, Hayrünissa Akçam, Ceren Aktaş, İrem Naz Eskalan, Emine Simay Sündük, Yıldız Kara, Dilara Akkoyun, Beyza Gizem Özdemir

Antrenör; Şenner Mert

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x