‘Biz 8 ay sustuk, şimdi konuşma zamanıdır!’

‘Biz 8 ay sustuk, şimdi konuşma zamanıdır!’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, mazbatasını aldı.

09 Ocak 2015 - 11:38 - Güncelleme: 09 Ocak 2015 - 11:54

Mazbata törenin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir açıklama yapan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar, yeni görevlerinin Kahramanmaraş’a ve MHP'ye hayırlı olacağına inandıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapılan kongre de ezici bir üstünlükle Milliyetçi Hareket Partisi, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı olan Mustafa Akpınar mazbatasını İl Başkanı Ali Uyan’ın elinden aldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ali Uyan şunları dile getirdi: “Genel seçimlere 6 aydan az bir süre kaldı. Bu kalan süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bildiğiniz üzere dün itibari ile İlçe kongrelerimizi bitirdik ve yeni güçlü kadrolarla seçime girmeye hazırlanıyorum.Bu zaman zarfı süresince birlik ve beraberliği sağlayıp safları sıklaştırmak zorundayız. Ben değil biz diyerek bütün samimiyetimizle artık bütün eforumuzu rakibimizi nasıl alt edebiliriz bunun için harcamalıyız.”

 

“8 AYDA DULKADİROĞLU’NA NE ALTYAPI NE DE ÜSTYAPI YAPILDI”

Dulkadiroğlu ilçesinin coğrafi bakımdan kırsalda kalmış bir ilçe olduğunu ancak bu makus tarihi yenmek için bir fırsat doğduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Ali Uyan şunları konuştu: “Ama gelinen 8 aylık dönemde Dulkadiroğlu ilçemize herhangi bir yatırım yapılmadığını görmekteyiz. Ne altyapı ne üstyapı hiçbir şey göremiyoruz. Dulkadiroğlu ilçemizin Aksu mahallesini görenleriniz var mı bilmiyorum. Ama bir siyasetçi sorumluluğu ile herhangi bir yağmur veya kar yağdığında gidip görmenizi isterim. Tabi bundan sonraki süreçte İlçe Başkanımıza çok büyük görevlerin düşüyor. Belediye çalışanlarını yakinen takip edip eksikleri anında basın ve medya aracılığıyla tüm halkımıza duyurulmalıdır. Ve gerekirse bizim olan belediyelerden Osmaniye, Mersin ve Adana gibi illerden gerekli bilgileri alıp doğru noktalara vurgu yapılırsa yani bilinçli muhalefet yapılırsa iktidarın da bundan etkilenip daha iyi hizmetler vereceğinden hiç kuşkumuz yoktur.”

 

“HİÇBİR KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapılan kongrenin kendilerine yakışır bir şekilde düğün havasında geçtiğini söyledi.

Kongre sürecinde yaşananların geride kaldığını ve bundan sonra kendilerine destek veren vermeyen herkesle sevgi ve gönül bağı içerisinde olacaklarını söyleyen Akpınar:  “Hiçbir kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. Bu seçim süreci içerisinde hepimiz el birliğiyle yapılacak olan genel seçimlerde inşallah Kahramanmaraş’ta ve Dulkadiroğlu bölgesinde Milliyetçi Harekat Partisi’nin birinci parti olması noktasında çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

“BELEDİYEYE MUHALEFETTE BULUNMADIK”

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar şöyle konuştu: “Maalesef Dulkadiroğlu belediyemiz kurulalı yaklaşık 8 ay kadar oldu. Bu 8 aylık sürede biz ilçe teşkilatı olarak belediyeye yönelik hiçbir muhalefette bulunamadık. 8 aylık süreç içerisinde gördük ki belediyemiz hiçbir şekilde Dulkadiroğlu bölgemize bir kısım yapması gerekenler dışında hiçbir hizmeti yapamamıştır. Vatandaşlarımızın bu anlamda bize olan şikâyetleri çok fazla. Yollar öylesine, mahalle aralarında çöp konteynırlarının bulunmaması öylesine. Bu 8-9 aylık süre içerisinde vatandaşımızı memnun edecek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilecek hizmetler yetersiz kalmıştır.”

 

“MAHALLE-MAHALLE, SOKAK-SOKAK GEZECEĞİZ”

İlerleyen günlerde ilçe sınırları içindeki yerleşim yerlerini gezerek incelemelerde bulunacaklarını aktaran Akpınar şu şekilde konuştu: “Önümüzdeki haftadan itibaren mahalle ve sokakların hepsini gezerek belediyenin bu hizmetlerinin yetersizliğini sürekli kamuoyuna basın gündemine ve gittiğimiz her platformda bunları dile getireceğiz. Ve şunu özellikle belirtmek istiyorum ki yönetim kurulundaki üye olan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Camiamızın şahsıma ve yönetim kurulumuza bakış açısı çok iyi biliyorum. Bundan dolayı dur durak bilmeden yaklaşık Dulkadiroğlu’nda bulunan bütün mahallelerimizi gezeceğiz. Çalışmalarımızı en üst düzeyde gecemizi gündüzümüze katarak önümüzde yapılacak olan genel seçimlerde inşallah çalışıp Dulkadiroğlu ilçemizde de partimizi birinci parti yapmak için elimizden gelen bütün gücümüzü ortaya koyacağız.”

 

“KAHRAMANMARAŞ’IN İNSANI HİZMET BEKLİYOR”

AK Parti iktidarının Kahramanmaraş’a hiçbir hizmet yapmadığını savunan Akpınar şunları konuştu: “Bunun içerisine büyükşehir belediyesi de dahil, Dulkadiroğlu belediyesi de dahil. Kahramanmaraş’ın insanı hizmet bekliyor. Kahramanmaraş’ın vizyonunu artıracak, Kahramanmaraş’ı çevre illerdeki bir Kayseri gibi bir Adana gibi Mersin gibi Gaziantep gibi Büyükşehir olması münasebetiyle beklenenleri verememektedir. Bugün Gaziantep’e baktığımız zaman geldiği konum ortadadır”

 

“AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA, İSPAT ETMEYE HAZIRIM”

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar: “Kahramanmaraş büyük şehir olmuş, Büyükşehir olan şehirde merkez ilçe olan Dulkadiroğlu belediyesinde yolu asfalt olmayan mahalleler var. Aksini iddia eden bir yerel yönetici varsa ben bunu ispat etmeye hazırım. İstasyon mahallesinde üstü açık bir dere var. Mahallenin kenarında bu derenin içerisinden fabrika atıkları geçiyor. Orada her an bir çocuk zehirlenebilir. Dulkadiroğlu mahallesinde konteynır okul olan bir ilköğretim okulu var. Kahramanmaraş AK Parti’ye yıllardan beri 3 dönemdir çok sayıda milletvekili verdi. Fakat bu milletvekilleri maalesef Kahramanmaraş’a mecliste parmak kaldırmaktan başka fayda sağlayamadılar. Özellikle şunu da söylemek istiyorum. Kahramanmaraş’a bölge hastanesi diye bir hastane yaptırıldığı halde daha sonra bu hastane bölge hastanesi olmaktan çıkarılıp şehir hastanesi şekline dönüştürüldü. Vatandaşımız hizmet bekliyor. Vatandaşımız Kahramanmaraş’ın çevre büyükşehirler gibi büyükşehir yakışır bir hal almasını bekliyor. Sonucunda biz muhalefet olarak Kahramanmaraş’ta var olduğumuzu ve artık bu saatten itibaren kesinlikle muhalefeti yapacağımızı belirtmek istiyorum.” diyerek sözlerini bitirdi. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x