“Biz her zaman cesaretli olmalıyız”

“Biz her zaman cesaretli olmalıyız”

BAL’da Kahramanmaraş’ı temsil eden Pazarcıkspor, 2. Yarının ilk maçında kendi sahalarında Tunceli ekibi ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

15 Ocak 2015 - 12:23

Teknik direktör Bülent Okyaz yönetiminde Celal Tekinşen Tesisleri'nde  gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından  yarı alanda topla çalıştı. Yeşil- Beyazlı takım, Tunceli ekibi Dersimspor maçı hazırlıklarına devam ederken Dersim maçı hakkında açıklamalarda bulunan Okyaz, zorlu bir müsabaka olacağını bu zorlu müsabakada cesaretli olmaları gerektiğini savundu.

Ligdeki ilk maçını Dersim spor gibi güçlü bir takımla yapacak olan temsilcimizin teknik patronu Bülent Okyaz, gerekeni yapacaklarını ve yakışan futbolu en iyi şekilde oynayacaklarını söyledi. Ayrıca transfer çalışmalarında büyük kaynaklara da gereksinim olduğuna dikkat çeken Teknik Patron; rakiplerine oranla maddi bir dengesizlikten de söz etti. Rakibin yaptığı takviyelerin Dersim takımını daha da güçlü kıldığını ifade eden Okyaz, “Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır. Yaptıkları transferlerle bizi kendi sahamızda ezmeye çalışacaklar. Bu tarz deneyimler çok önemli. Biz her zaman cesaretli olmalıyız. Ligimizin iyi ve saha düzeni olan takımlarından bir tanesiyle karşılaşacağız. Bugün bulundukları puanın üzerinde olması gereken bir takım. Değişim göstermelerine rağmen iyi bir oyuncu grubuna sahipler. Zor bir müsabaka olacak. Belirli bir oyunu olan bir takım izleyeceksiniz. Bu tip maçlarda her zaman cesaret çok önemlidir. Biz de her zamanki gibi kendimiz gibi oynayacağız. Yaptığımız transferlerle farkımızı ortaya koyacağız ve mutlaka 3 puana ulaşacağız” dedi.

“ZORLU MAÇTAN KARLI ÇIKMAK İSTİYORUZ”

İlk yarıda şanssız bir şekilde puan kayıp ettiklerini ifade eden Teknik patron Okyaz, “İlk yarı kötü bir sezon geçirdik. Hatalarımızı gördük ve gözden geçirdik. Ligi hiç ummadığımız bir yerde bitirdik. Ancak bunun telafisi var ve ikinci yarı başka bir Pazarcıkspor seyrettireceğiz. İlk maçımız sahamızda Tunceli ekibi Dersimspor ile oynayacağız. Bu maç çok önemli arkamızda taraftarımızı da görmek istiyoruz. İlk yarıda Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Şunu açıkça belirteyim. Ben o kadar takım çalıştırdım ancak iyi kötü günde her zaman tribünleri doldurup takımına sahip çıkan böyle bir taraftar görmedim. Yeni oyuncuların da katılmasıyla muhteşem bir Pazarcıkspor sizi bekliyor, taraftarlarımız rahat olsun. Başkanımız Kamil Dalkara maddi ve manevi yönden hiçbir destek almadan büyük bir fedakârlıklar yaparak takıma sahip çıkıyor ve elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu emeğini boşa çıkarmayacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın bu takım bu sene önce kümede ve ardından da üst sıralara tırmanarak layık olduğu yere gelecektir” dedi.

“İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ”

Antremanlarımız gayet iyi gidiyor diyen Okyaz, “İkinci yarıya daha iyi hazır olabilmek adına hazırlık maçları yaptık. Aldığımız sonuçlar bizim için ölçü değil. Kendi sahamızdaki ilk maçı kazanmanın düşüncesindeyiz. Bu konuyla  ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. İlk hafta çalışmalarımızı kuvvet ve dayanıklılık şeklinde devam ettirdik. Bugünden sonraki idmanlarımız da teknik, taktik, beceri ve kondisyon çalışmaları ile devam edeceğiz" dedi.

“İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK”

Ligin ikinci yarısının kendileri için farklı olduğunu kaydeden Okyaz, "Bu konuyu her zaman söylüyorum. Benim oyuncularım çok onurlu ve karakterli bir oyuncu grubu. Dürüst ve çalışmayı seven bir ekipten kurulu, bir kolej takımı gibiyiz. Genç bir takımız. Son haftada çok iyi bir futbol oynamamıza rağmen, 1 puan ile sahadan ayrıldık. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci yarı bizim adımıza daha güzel geçer. İkinci yarı daha farklı bir Pazarcıkspor izletip, ligi daha güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Takıma katkı sağlayacak Transferler yaptık, yapılan transferde yerinde olduğunu düşünüyorum. Dersim karşısında bu transferlerin farkını Pazarcık halkı görecektir. Düşüncemiz Dersim maçını alıp her hafta final niteliğinde maçlar oynayıp üstlere tırmanmaktır” dedi. (İHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırk yıl değil bir ömür hatırı sayılacak kahve
Kırk yıl değil bir ömür hatırı sayılacak kahve
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?