Brückner, İnter Tekstil ile KTM 2016’da
Karışık 1

Brückner, İnter Tekstil ile KTM 2016’da

Dünyanın önde gelen tekstil terbiye makineleri üreticilerinin temsilcisi İnter Tekstil Mümessilliğini yaptığı firmalar ile KTM 2016’da yerini aldı.

12 Ocak 2016 - 02:49

Tekstil Terbiye sektöründe boya - baskı ve terbiye makineleri alanında dünyanın önde gelen imalatçılarının Türkiye temsilciliğini yapan İnter Tekstil, mümessili olduğu Brückner, Fong's, OsthoffSenge , ErhardtLeimer-EL, Lacom, SPG ve ,RamischGuarneri ile KTM 2016’da yerini aldı.

1984 yılında kurulan İnter Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. boya - baskı ve terbiye makineleri alanında dünyanın önemli makine üreticilerini Türk tekstil sektörü ile buluşturuyor. Mümessilliğini yaptığı Brückner, Fong's, Then, Goller, OsthoffSenge, ErhardtLeimer-EL, SPG, ETF, RamischGuarneri, Lacom gibi dünyaca ünlü markalarla, tekstil sektörüne hizmet veren İnter Tekstil, müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası verdiği destekle de fark yaratıyor.

 

Brückner, Yeniliklerini KTM 2016’ya Taşıyacak

Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek olan KTM 2016’ya katılma kararı alan İnter Tekstil, mümessili olduğu firmaların tekstil sektörüne yönelik yeni çözümlerini fuara taşıyacak. KTM 2016’nın tekstil sektörü açısından önemli bir organizasyon olduğuna vurgu yapan İnter Tekstil Yetkilisi Sami Çakırca, müşteri portföyünü genişletmek ve pazar payını artırmak için KTM 2016’yı önemsediklerini belirtti. Çakırca, “28-30 Nisan tarihleri arasında Türk tekstilinin nabzının tutulacağı KTM 2016 fuarında, temsil ettiğimiz markamızla beraber ziyaretçilerimizle buluşacağız. Tekstildeki trendleri görmenin yanı sıra, sektöre yönelik yeni çözümlerimizi yakından tanımak üzere tüm ziyaretçilerimizi fuar alanındaki standımıza bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Sektörün Önde Gelenleri KTM 2016’da Buluşuyor

Kahramanmaraş’ın tekstil sektöründeki stratejik konumunu büyük bir organizasyonla birleştiren KTM 2016, tekstil sektörünün buluşma adresi olarak dikkat çekiyor. Sektörün önde gelenleri 28-30 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan KTM 2016’da önemli işbirliklerine imza atmanın yanı sıra sektördeki yenilikleri de takip etme şansını yakalayacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x