Ceyhan, Gençlere güveniyor
Karışık 1

Ceyhan, Gençlere güveniyor

Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Antalya kampında genç oyuncularla fotoğraf çektirdi ve gençlere güvendiğini söyledi.

05 Ocak 2016 - 10:24

Alpedo Kahramanmaraşspor’un Antalya kampında genç oyuncular mercek altında. Kampa gelen ve takımı yakından takip eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, genç oyuncularla sohbet ediyor ve onlara beklentilerini iletiyor. Altyapı hamlesini arttıran ve genç oyunculara büyük önem veren Kahramanmaraşspor, genç oyunculara zaman zaman kadroya alarak yeni yetenekler çıkarmak istiyor.

 Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Geçtiğimiz sezon itibari ile başlattığımız altyapı hamlesi kapsamında kadromuza genç oyuncuları monte etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezonda kadroya genç oyuncular dahil etmiştik. Bu oyuncularımızdan bazılarını tecrübe kazanmalarını için kiralık ve geçici gönderdik. Şimdide yine genç oyuncularımız var. Bir taraftan da altyapımızda ve pilot takımımızda yine yakın takibimizde olan oyuncular var. Altyapıdan oyuncu çıkarmak zorundasınız aksi halde transferle başa çıkamazsınız. Kulüplerin mali açıdan yaşadıkları temel sorunda budur. Genç oyuncular çıkarıp onları takıma katarsanız böylece hem oyuncu satarak kulübünüze ciddi bir gelir sağlama şansınız hem de oyunculardan takımınızda da faydalanabilirsiniz. En büyük hedeflerimden biri de Kahramanmaraşlı oyuncuları çıkarmak. Kendi şehrimizin çocuklarını çıkararak hem onların önünü açmak hem de liglerde 46 numaralı forma giyen oyuncuların sayısını arttırmak istiyoruz. Şehrimizdeki amatör takımları da yakından takip ediyoruz. Sezon sonu sırf Kahramanmaraşlı çocuklarımızı kazanmak ve onlara fırsat vermek için deneme kampı yapacağız. Kahramanmaraş’tan oyuncu çıktığını herkese göstermek istiyoruz”dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x