Çokkeser Tavşanlıya takviye
Karışık 1

Çokkeser Tavşanlıya takviye

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyit Spor Kahramanmaraşlı Teknik patron Fethi Çokkeser ile anlaşması ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Kaptan Haluk Zeybek ve Kaleci Ahmet Ölçen’i de kadrosuna dahil etti.

06 Ocak 2016 - 11:20

Sezon başında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başına getirilen ve sezonun ilk yarısına yakın yollar ayrılan Fethi Çokkeser 3. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı. Kahramanmaraşlı şampiyon hoca Fethi Çokkeser İlk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u tarihinde ilk defa 3. Lige çıkarıp daha sonra sezon sonu anlaştığı Kahramanmaraşspor’u ise 26 yıl sonra PTT 1. Lige çıkaran şampiyon yaparak taraftarlar tarafından imparator lakabını alan Çokkeser artık TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başarısı için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da sezonun ilk yarısına sonlarına doğru yollar ayrılan Fethi Çokkeser 3. Ligde mücadele TKİ Tavşanlı Linyitspor ile anlaşarak resmi imzayı attı. İmzasının ardından geçen sezon iskeletini oluşturduğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor dan Kaleci Ahmet Ölçen’i ve Takım kaptanlığını verdiği Haluk Zeybek’i TKİ Tavşanlı Linyitspor’un kadrosuna kazandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Kaleci Ahmet Ölçen ile Haluk Zeybek’te Linyitspor’a imza atarak yeni sezon da yeni takımı için forma terletecek. Kendi Teknik ekibi ile birlikte TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başına geçen başarılı teknik adam Eğe temsilci ile şampiyonluk hedefliyor. Sezon başından bu yana Sunay Güneş ile çalışan ve takımda istikrarsız bir görüntü çizilince yollarını ayırma durumunda kalan Kütahya ekibi devre arasına girilmesi ile birlikte Sunay Güneş ile yollarını ayırarak yeni teknik patron arayışına girmiş ve Kahramanmaraşlı Teknik patron Fethi Çokkeser ile anlaşarak teknik patron sorununu çözdü. Devre arasında Çokkeser ile anlaşan ekip şimdi ise yeni teknik ekip doğrultusunda transfer çalışmalarına ve kamp programına yoğunlaştı.

 

ÇOKKESER YENİ BİR TAKIM KURUYOR

Sezon başında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başına getirilen ve takım kurması istenilen teknik adam Fethi Çokkeser ile çıkılan rotada 15 haftalık serüveninde asansör vaziyeti görmüştü.  Yeni sezon da anlaşılan ve takımın yapılanmasında görev verilen tecrübeli teknik adam ile yollar ayrıldığı duyurulmuştu.  Sezona Teknik Patron Fethi Çokkeser’le başlayan mavi fırtına Çokkeser’le 15 maça çıktı ve bu 15 maçın 5’inden galip ayrılırken 4 beraberlik,  6 mağlubiyet alması ardından yollarını ayırmıştı. Devre arasında Kütahya ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyit ekibi ile anlaşan Çokkeser, yeni kurulum aşamasına girdiği tavşanlı ekibinde bir çok oyuncu ile yollar ayrılırken kapa bir çok futbolcu çağırmış olup denemeye aldığı bir çok futbolcu ile anlaşmaya vardı.

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x