Dağlı: “Ayrılıklarda sevdaya dahildir”

Dağlı: “Ayrılıklarda sevdaya dahildir”

Kurulduğu günden bu yana Kulüp Başkanlığını yürüten Maraşgücü spor Kulübü Başkanı Mustafa Dağlı görevinden istifa ederek başkanlığı eşi Özlem Bayır Dağlı’ya bıraktı.

05 Ağustos 2015 - 13:46

Maraşgücü Spor Kulübü’nde, ilk kurulduğu şubat 2012’den beri kurucu başkanlık yapan Mustafa Dağlı, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilcisi olması nedeniyle, 3 ağustos 2015 pazartesi günü, Maraşgücü Spor Kulübü Başkanlığı’ndan istifa etti.

İstifa dilekçesinde Yıllardır hayalim olan kulüp kurma girişimim 2012 de Maraşgücü Spor ile hayat buldu. Bu kulübü çok zor şekilde meydana getirdik. Kulübü sıfır kurduğumuz için hiçbir metaryalimiz yoktu. Çaldığımız kapılar yer yer yüzümüze vuruldu. Ama çalışmaktan üretmekten hiçbir zaman vazgeçmedik. Eşim ve Arkadaşlarımla birlikte ekip ruhu ile çalışarak kulübümüzü bugün ki seviyesine getirdik. Hiç bir zaman kimseden menfaat beklemeden kendimiz üretme yoluna gittik. Kimsenin kulübünden oyuncunun aklını çelmedik. Gitmek isteyenlere tuz ekmek olduğumuz kişilere sırf tuz-ekmekliğimiz bozulmasında diye her türlü iltiması gösterdik. Buna rağmen şansını zorlayan oldu. Ama hiçbir zaman kulüp menfaatini gözetmeyen çalışma içinde olmadım. Zira lisans sistemlerine baktığınızda Her yönüyle sıradan bir amatör takımdan ayrılan özelliğimiz olduğu aşikardır. Bu iş bizim sevdamızdır ve ben biliyorum ki “Ayrılıklarda sevdaya dahildir” Bu nedenle sevdamız devam ediyor. Kulüp Başkanlığım zamanında bizlerden desteğini esirgemeyen Başta eşim Özlem Dağlı, KASKF Onursal başkanım Sayın Mehmet Bağrıaçık, Ak parti Kahramanmaraş Millet Vekili Sayın Sevde Bayazıt Kaçar ve tüm gönül dostlarımıza sporcularımızın ailelerine ve en önemlisi sporcularıma teşekkür ederim.”

Mustafa Dağlı, şubat 1012’den bu yana, yaklaşık 3 buçuk sene yaptığı kurucu başkanlık döneminde, Maraşgücü Spor Kulübü’de birçok başarıya imza attı. Bu çok kısa dönemde insanüstü bir çaba göstererek, maddi ve manevi fedakarlıklarla kulübü çok kısa sürede başarılara sürükleyen Mustafa Dağlı’nın başkanlığında kazanılan başarılar şunlardır;

Kahramanmaraş Basketbol il 2.’liği,

TFF Kadınlar 2. Lig Gurup 3.’lüğü,

Voleybol Genç Kızlar il 2.’liği,

Voleybol Yıldız Kızlar il 3.’lüğü,

Basketbol Genç Erkekler il 1.’liği,

Futsal U-17 il 3.’lüğü,

Hentbol Kızlar il 2.’liği,

Basketbol Büyük Erkekler il 1.’liği,

Basketbol Küçükler il 1.’liği,

Futbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Sivas Gurup Şampiyonluğu,

Futbol Genç Kızlar Türküye Şampiyonası Kayseri Bölge Şampiyonluğu,

TFF Genç Kızlar Türkiye 4.’lüğü,

2014 Genç Kızlar Şanlıurfa Gurup Şampiyonluğu,

2014 Erkek U-11 İl 2.’liği,

2015 Erkek u11-u12 ligi yarı final

2015 Erkek U14 Yarı final

2015 Futbol Yıldız ve genç kızlar Kahramanmaraş bölge şampiyonluğu

2015 Futbol Yıldız Kızlar Türkiye 3.’lüğü,

 

RESMİ SİTEDEN BAŞKAN DAĞLIYA TEŞLEKKÜR MESAJI

Maraşgücü Spor Kulübü resmi internet sitesinden(www.marasgucu.com) Mustafa Dağlı’ya teşekkür mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada ‘’kulübümüzde şubat 2012’den bu yana kurucu başkanlık görevini insanüstü çabayla, maddi- manevi fedakarlıklar yaparak yerine getiren ve çok kısa sürede kulübümüzü başarıdan başarıya koşmasında çok büyük katkıları olan, sayın Mustafa Dağlı’nın yeni görevinde de çok başarılı olacağına inancımız tam olup, kendisine kulübümüze yaptığı katkılar ve yaşattığı başarılardan dolayı, kulübümüz, Kahramanmaraş ve Türk sporu adına teşekkür eder, yeni görevinde de kendisine yürekten başarılar dileriz’’ denildi.

 

MARAŞGÜCÜNÜN YENİ BAŞKANI ÖZLEM DAĞLI

Yapılan Maraşgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısında, Maraşgücü Spor Kulübü Başkanlığı’na Özlem Dağlı seçilerek, Maraşgücü Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu. Yönetim kurulu toplantısında duygularını dile getiren Özlem Bayır Dağlı yaptığı açıklamada, Eşimin kurulduğu günden bu yana verdiği emeklerin devam etmesi için bu bayrağı ben devraldım. Küçükken büyütüp fidan haline getirdiğimiz Kulübümüzü inşallah daha yukarılara taşımak için çaba sarf edeceğiz. Burada emeği olan başta Eşim Mustafa Dağlı’ya ve yüreğini ortaya koyan futbolcularımıza emeği geçen büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KMTSO’dan Meslek Eğitim ve Dijital Dönüşüm Atağı: Scale-Up Projesi İmzalandı
KMTSO’dan Meslek Eğitim ve Dijital Dönüşüm Atağı: Scale-Up...
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor