Dedeoğlu; “2015 yılına hazırız”

Dedeoğlu; “2015 yılına hazırız”

AKD Müşavirlik Ve Danışmanlık Şirket Müdürü Numan Dedeoğlu; “2014 Yılında Yapılan Çalışmaları değerlendirerek. 2015 Yılına hazırız dedi.”

12 Ocak 2015 - 15:38

Analitik Kurumsal Danışmanlık (AKD) Müşavirlik Hizmetleri kurucusu Abdulkadir Dedeoğlu’nun oğlu aynı zamanda da şirket müdürü olan Genç Ve Dinamik Kadrosuyla 2014 yılını bitirirken Numan Dedeoğlu, 2015 yılına Çok Güzel Hizmetlere İmza Atacaklarını söyleyerek şöyle konuştu:

“AKD, kurulduğu günden bu yana, başta Kahramanmaraş ve çevresi olmak üzere birçok şirketlere muhasebe, mali danışmanlık, mali müşavirlik; yönetim-denetim; yatırım teşvik danışmanlığı; dış ticaret, kambiyo ve gümrük danışmanlığı; finans ve kredi danışmanlığı; insan kaynakları, eğitim, şirket organizasyonları ve yapılanma danışmanlığı konusunda hizmet vermeye devam ediyoruz.

AKD sadece müşterilerinin muhasebe ve kayıt işlemlerini yapmıyor. Mesleğin örtüştüğü tüm hizmetleri veriyor. İçerdiği ve kapsadığı tüm alanlarıyla iletişime geçip firmaların hedefleri doğrultusunda deneyim ve tecrübeleriyle rehber oluyor. Şirketimiz müşterilerin faaliyet konularını kapsayan konularda da hizmet veriyor.

Başta Kahramanmaraş ve çevresi olmak üzere ülkemiz genelinde, faaliyet konularımız kapsamında, ilgili kanun ve mevzuatlar paralelinde; firmaların, kurumların kurumsallaşmasına, mali ve idari yapılarının yükselmesine, yaşadıkları sıkıntı ve eksikliklerinin giderilmesine katkı sağlayarak faydalı ve yaralı olmayı hedefliyoruz.

AKD’ olarak öncelikle kendi ilinde geliştirdik. Ardından çevre ve bölge illerinde de yapılmasını sağladık. Sonra da büyük şehirlerde yapılanma faaliyetlerine başladık. Önümüzdeki yıllarda inşallah büyük şehirlerde de irtibat büroları, ofisler, temsilcilikler açarak faaliyet ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Aynı zamanda Türkiye’deki bazı kamu kurum ve kuruluşlarına, özel şirketlerde, üniversitelerde, ticaret ve sanayi odalarında, kalkınma ajanslarında, deneyimini, bilgilerini ve tecrübelerini insanlara aktarmak, faydalı ve yararlı olmak amacıyla eğitimler vermeye devam etmektedir. Tabi bununla da kalmayacak 2015 yılında hazırlamış olduğumuz birçok projeyi de hayata geçireceğiz. Bunun için çok gayret ettik. Emek verdik. Sağlam ve genç kadromuzla birlikte el ele gece gündüz demeden çok çalıştık. Bu şekilde de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (YADİGAR JİRA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elbistan’da trafik kazası: 2 yaralı
Elbistan’da trafik kazası: 2 yaralı
Kahramanmaraş Otoyol Jandarma Komutanlığı, TAG Otoyolunu Teslim Aldı
Kahramanmaraş Otoyol Jandarma Komutanlığı, TAG Otoyolunu Teslim...