Efsaneler bir bir yok oluyor
Karışık 1

Efsaneler bir bir yok oluyor

Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Efsanelere sahip çıkılmasını ifade ederek “sahip çıkılmayan efsaneler yok olup gidiyor” dedi.

07 Ocak 2016 - 13:50

Kurulduğu günden buyana Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Deneği Başkanı son dönemlerde Kahramanmaraşspor’da yıllar önce görev yapan insanlara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek Takımımız bir efsanesini daha kayıp etti. Kulübü Türkiye şampiyonu yapan efsane teknik patron Enver Ürekli hocamızı kayıp etmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kahramanmaraşspor yıllardır başarıya hasret ve maalesef bir türlü düzlüğe çıkamıyor. Son günlerde ise efsanelerin birer birer kayıp olduğu şu günlerde Kahramanmaraşspor’umuz geçen haftada genç futbolcusunu kayıp etti. Şimdi ise yıllar önce takımı şampiyonluğa taşıyan hocasını. Bunun gibi ilerleyen yıllarda farklı vakalar ortaya çıkacaktır. Kahramanmaraş efsanesine sahip çıkmayan bir memleket bu nedenle efsaneleri yaşatmayı bilmiyoruz. Spor da bugün var diye günü yaşamaya çalışıyoruz. Efsanelere sajhip çıkmadığımız sürece de bu vakalara sahipsiz kalacağız. Sağ olsun Şimdiki Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan efsane kaptana sahip çıktı. Efsane Kaptan İzzet Kazancı Kahramanmaraş’ın ilk Kahramanmaraşlı Profesyonel topçusu daha doğrusu Kahramanmaraşspor’dan çıkma bir futbolcu. Onun gibi emektar futbolcularımızda inşallah sahip çıkılarak gün yüzünde tutulur. Bizler takımlarımızın ve takımımızda görev yapan insanların İyi günde, kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta sporseverlerin şehrin Profesyonel takımları arasında ayrım yaptığına dikkat çeken Başkan Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği olarak bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın. Kahramanmaraşspor’umuz veya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporumuz kötü günler geçiriyor diye bir kenara atamayız. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz bu şehrin takımlarıdır. Tek başına kalan bir başkan bir şeyler yapmaya çalışırken şehrin duyarsız kalması şehirdeki üst seviyeli halkın ayrımcı olması şehrin takımını zedelerken ayakta kalmaya çalışan spor camiasından taraftarın beklentisi oldukça yüksektir” dedi.  

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ballıca’da Kilit Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Ballıca’da Kilit Parke Çalışması
3.KASİAD Ödülleri sahiplerine kavuştu
3.KASİAD Ödülleri sahiplerine kavuştu