Fırtına esmeye başladı

Fırtına esmeye başladı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da değişim rüzgarı esmeye başladı.

08 Ocak 2015 - 11:03

2. Kamp dönemi için Antalya ya giden mavi fırtına da hem ayrılıklar hemde takıma yeni katılımlar oldu. Takım kaptanlarından Edip Saruhan, Muhammet Ali Yenilmez, Gazanfer Aydın, Doğukan Tevfik Pala gibi isimlerle yolların ayrıldığı, takviye için transfer çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da son olarak takımda 2 sezondur Forma giyen Yasin Elmas ile de yolların ayrıldığı öğrenildi. Yol ayrımlarının devam ettiği 3. Lig ekibimizde ikinci yarı için düğmeye basıldı. İdari yönetim transfer konusunda gecesini gündüzüne katarken, teknik yönetim de takımı ikinci yarıya hazırlamaya devam ediyor.

 

“YASİN GİTTİ, SAMET GELDİ”

2. yarı hazırlıklarını Antalya Lara da sürdüren Mavi fırtınada Edip Saruhan, Muhammet Ali Yenilmez, Gazanfer Aydın, Doğukan Tevfik Pala ve Yasin Elmas gibi isimlerle yollarını ayıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da ilk transfer Samet Kumbaşı oldu. Kahramanmaraşlı spor severlerin yakından tanıdığı ve orta saha oyuncusu Samet ile kulüp yönetiminin büyük ölçüde anlaştığı ve Antalya kampına davet edildiği öğrenildi. Yol ayrımında ise 4 isimle 2. Yarı hazırlıkları başlamadan ayrılırken Kamp programına katılan Yasin ile ise Antalya kampında yol ayrımı yapıldı. 

 

“TRANSFER BOMBASI HER AN PATLAYA BİLİR”

Mavi fırtınada yoğun bir transfer gündemi devam ederken takım için ismi geçen ve daha önce Kahramanmaraşspor’da forma giyen Sakaryalı genç futbolcu Samet Kumbaşı ile görüşüldüğü ve Kamp programına dahil edildiği öğrenildi. Bunun yanı sıra birçok futbolcu ile görüşme içerisinde olan yönetim sezonun ilk devresi beklentileri vermeyen bütün oyuncuların yerine takviyeler yapılacağı ifade edildi. Yapılacak olan nokta transfer ile ligin ikinci devresinde daha güçlü bir kadro ile lige devam edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da yönetim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Kahramanmaraş'ta otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Afşin’de traktör römorkuna otomobil arkadan çarptı: 1 yaralı
Afşin’de traktör römorkuna otomobil arkadan çarptı: 1 yaralı