Fırtına Nevşehir’de!

Fırtına Nevşehir’de!

Eldeki mevcut kadroyu koruyaman ve yeni sezona kadro oluşturmaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için Nevşehir’e gitti.

04 Ağustos 2015 - 12:20

Sezon hazırlıklarına geç kalan ve aradaki açığı kapatmak adına hızlandırılmış kamp olarak Nevşehir’i seçen mavi fırtına Yönetim kurulunu oluşturulmasının ardından Nevşehir’e kamp’a gitti.

Bilindiği gibi Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Patron ile başlayan ve prensipte anlaşılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Prensipte anlaştığı futbolcular ile Nevşehir kapmına gitti.

Çalışmalarına kapalı kutu halinde Kahramanmaraş’ta başlayan Mavi fırtına maddi sıkıntılardan dolayı genç bir kadro oluşturdu. Nevşehir’de takımın uyum sorunun gidermek amaçlı çalışmalara ağırlık verecek olan mavi fırtına burada yapacağı hazırlık maçları ile takım dengesi kurmayı hedefliyor. Geçen sezon kaliteli kadrodan esenlik kalmayan Mavi fırtınada yeni oyuncular arasındaki kaynaşma ve arkadaşlık ortamını geliştirmek amaçlı kendi tesislerinde antrenmanların yeterli olmadığını düşünen Çokkeser, bu oyuncular arasındaki uyum sorununu ortadan kaldırmak için kamp döneminde hazırlık maçlarına ağırlık vererek ki haftalık hızlandırılmış bir kamp dönemi geçirecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil cayır cayır yandı
Kahramanmaraş’ta otomobil cayır cayır yandı
Bertiz Boyalı Güreş Festivali Coşkuyla Tamamlandı
Bertiz Boyalı Güreş Festivali Coşkuyla Tamamlandı