Gençler uzatmalarda yıkıldı

Gençler uzatmalarda yıkıldı

Ligin 4. Haftasında Ligin yeni ve iddialı takımı Kahramanmaraş Gençlerbirliği ligin güçlü rakibi Sakaryaspor’a karşı 9 kişi oynadığı müsabakanın uzatma dakikalarında yıkıldı.

07 Aralık 2015 - 09:10

1 Amatör Kümede hafta sonu enteresan sonuçların meydana geldiği karşılaşmalardan birtanesi olan Kahramanmaraş Gençlerbirliği, Sakaryaspor karşılaşmasında 3 Kırmızı kart ve birçok kırmızı kart hava da uçuştu.

Ali Karadutlu, Murat Emre, Mehmet Deveci triosunun yönettiği karşılaşma da Gençlerbirliği 2. Dakikada konuk ekip Sakaryaspor da Erdem Kaba’nın golüne engel olamayarak 0-1 geri düştü. İlk yarının son dakikasında Alaadin Erkaplan’ın kırmızı kartla oyunda 10 kişi kalan Gençlerbirliği sahadan ilk yarıda 0-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın 2. Yarısına daha düzenli bir oyun sergileyen Gençlerbirliği 53. Dakikada kontra ataktan Hacı Ökkeş ile skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada 76. Dakikada Mahmut Küçük’ün kırmızı kartla oyundan çıkması ile sitrese giren Gençlerbirliği karşılaşmayı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Karşılşamanın normal süresi 1-1 tamamlandığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında 1’ini kendi kalelerine diğerini ise rakibin son atağından Erdem’in yakalaması ile skor 1-3’e dönüştü ve Sakaryaspor gruptaki liderliğini sürdürdü.         

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Karşılaşmaya ev sahibi Gençlerbirliği başladı.

Dk2 Sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Ferhat ceza alanına gönderdiği topa sahip çıkan Erdem top önüne indirdi ve topa dokunarak filelerle buluşturdu. 0-1

Dk 7 sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Oğuz ceza alanı içerisine girdi ve topu Kaan Bozdoğan topa dokundu top az farkla auta gitti.

Dk11 Orta sahadan gelişen atakta Sakaryaspor Nurullah ceza alanı içerisine gönderdiği topa Müslüm kafa ile dokundu top kaleci hakimden oyuna döndü Ahmet yüklendi top defansa çarparak kornere çıktı. Kornerden ise sonuç çıkmadı.

Dk16 Sol kanattan gelişen atakta Sakaryaspor’da Mustafa orta sahaya gönderdiği topa Ferhat yüklendi. Ferhat topu Mehmet’e çapraz gönderdi. Mehmet ise sert vurdu top yandan auta çıktı.

Dk23 orta Sahadan gelişen atakta Sakaryaspor Ahmet’le atağa çıktı, Ceza alanına paralel gönderdiği topa Müslüm dokunamadı.

Dk33 Sol kanattan gelişen atakta Nurullah topu ceza alanına kadar sol çaprazdan taşıdı ve ceza alanı içerisine gönderdiği topa kaleci Hekim sahip çıktı.

Dk37 Sağlı sollu ataklara çıkan Sakaryaspor 2 gol arayışına çıktı. Kaleye paralel gönderilen topa dokunana olmayınca top üstten auta çıktı.

Dk41 Sol kanattan gelişen atakta Nurullah orta sahaya gönderdi. Orta sahada topla buluşan Erdem topu ceza alanına kadar taşıdı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sert vurdu top kaleci Hekim kontrol etti.

Dk45 Karşılaşmanın ilk yarısında gergin geçen karşılaşmada Gençlerbirliğinde Allaaddin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-1 Sakarya’nın üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

Dk46 Sakaryaspor’un topa vuruşu ile oyun başladı.

Dk49 Sol kanattan gelişen atakta Erdem ceza alanı içerisine gönderdiği topa yükselen Yusuf topa dokundu top kaleye paralel yandan auta gitti.

Dk51 Gençlerbirliği 9 kişi kaldı sert müdahileden dolayı…

Dk53 Orta sahada gelişen Hacı Ökkeş topu ceza alanına kadar taşıdı ve sert vurdu top kalecinin solundan fileyle buluştu ve beraberlik golü ile müsabakada skor eşitlendi.

Dk76 Kahramanmaraş Gençlerbirliğinde Mahmut’un sert faulü sonucu Gençlerbirliği 9 kişi kaldı.

Dk80 Sakaryaspor bu dakikalarda baskılı ataklarla rakibin kalesini abluka altına aldı.

Dk90 Karşılşamanın normal süresi 1-1 sona erirken karşılşamaya oynanılmayan süre 5 dakika olarak belirlendi.

Dk 90+2 Sol kanattan gelişen atakta ceza alanında karanbole düşen topu ceza alanında kornere çevirmek isteyen Gençlerbirliği topu istenmedik bir şutla kaleye gönderdi ve karşılşamada düzen bozuldu ve skor 1-2’de dönüştü. Bu golle sevince boğulan Saaryaspor’da Ahmet Ak Kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk90+5 Orta sahadan gelişen atakta Sakaryaspor’da Erdem sert vuruşunda topu filelerle buluşturarak karşılaşmanın skorunu 1-3’e çevirdi ve skoru belirledi.

MÜSABKA TABLOSU

STADYUM; Batıpark

HAKEMLER; Ali Karadutlu, Murat Emre, Mehmet Deveci

GENÇLERBİRLİĞİ; Hakim Aydınlık, Oğuz Burak Ay, Okan Akdeniz, Muhammed Demir, Mücahit Serkan Özen, Hakan Gürdal, Oğuz Uysal, Mahmut Küçük, Alaaddin Erkaplan, Hacı Ökkeş Öztürk, Kaan Bozdoğan 

SAKARYASPOR; Ökkeş Yördem, Serdar Altıparmak, Mustafa Kuzuhan, Sefa Çınarlıdere, Müslüm Kabaardıç, Yusuf Kutur, Erdem Kaba, Amhet Ak, Ferhat Oğuz, Mehmet Özbağış, Nurullah Edalı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ın İçme Suyu Kuyuları Tehdit Altında! Jeoloji Mühendisi Uyarıyor
Kahramanmaraş'ın İçme Suyu Kuyuları Tehdit Altında! Jeoloji...
Kahramanmaraş’ta tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı