Gençlik merkezi hazır

Gençlik merkezi hazır

Elbistan Gençlik Merkezi, Oruçoğlu Stadyumu alanına inşa edilen Türkiye’nin sayılı büyüklükteki merkezlerinden biri olan yeni yerine taşındı.

03 Ocak 2015 - 18:48 - Güncelleme: 03 Ocak 2015 - 19:02

Gençlerin dolu dolu kullanılabileceği, aktif çalışmalarda bulunabileceği, spor salonu ve galerilerin olduğu, geleneksel ve görsel sanatların yapılacağı, aynı zamanda gençlere yönelik faaliyetlerin yürütüleceği Elbistan Gençlik Merkezi’ndeki taşınma işlemleri tamamlandı. Yaklaşık 2 yıldır Cumhuriyet Mahallesi’nde geçici bir binada hizmet veren Gençlik Merkezi, artık yeni ve modern binasında gençleri ağırlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 milyon 500 bin lira bedelle yatırım programına alınan ve 2013 yılında temeli atılan Elbistan Gençlik Merkezi’ne 2014 yılı içerisinde de ikmal ihalesi yapılarak açık spor tesisleri kazandırıldı.

Taşınma işlemiyle ilgili olarak değerlendirme yapan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, çalışmalarını Oruçoğlu Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye yapılan; içerisinde tenis kortu, basketbol ve futbol sahası gibi modern eklentilerin de bulunduğu yeni binaya taşınma işlemlerini tamamladıklarını söyledi. Gençler için hayata geçirecekleri projelerle bu modern tesise yapılan yatırım hakkını vermeye çalışacaklarını kaydeden Yılmaz, “Gençlik Merkezi’mizin yeni binasına taşınma işlemlerini tamamladık. Bundan sonra Oruçoğlu Stadyumunun bulunduğu alandaki binamızda hizmet vereceğiz. Merkezimiz ilçemizde gençlere yönelik olarak büyük bir açığı kapayacak tesis. Burada gençlerimizle daha iyi vakit geçireceğimize olan inancımız tam. Açık spor tesislerimiz de en kısa zamanda hizmete girecek. Türkiye’nin sayılı büyüklükte ve kapsamdaki bu Gençlik Merkezi’mizin yapımında büyük emeği ve katkısı bulunan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’a Elbistan Kaymakamımız Tuncay Akkoyun’a ve diğer ilgililerle yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Kahramanmaraş'ta otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta kadın evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş’ta kadın evinde ölü bulundu