Her maç bir final

Her maç bir final

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Kahramanmaraşspor Cuma günü kendi evinde konuk edeceği Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

09 Mart 2017 - 12:06

Spor Toto 2. Ligde 2 sezondur küme düşmekten son anda kurtulan ve bu sezonda istediği başarıyı elde edemeyerek alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, son oynadığı 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılarak adeta beraberliğe abone olmuştu. 10 Mart Cuma Ligin 26. Hafta maçında Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, yoğun tempo ile bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Hanefi Mahçiçek stadyumunda ve KSÜ Spor kompleksinde Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı futbolcular Teknik Patron Mehmet Bulut nezaretinde düz koşu yaparak antrenmana başladı. 1,5 saat süren ve 5-2 dar alanda pas çalışmasının ardından futbolcular şut çalışması yaptı.

KSÜ’DE MAÇIN PROVASI YAPILDI

Cuma günü kendi sahasında zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 9 Mart Perşembe günü saat 13.30 da KSÜ Futbol sahasında takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. KSÜ Futbol sahasında Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

“HER MAÇIMIZ FİNAL MAÇI”

Kalan 9 maçın önemine değinen Kahramanmaraşspor Teknik Patron Mehmet Bulut, “Sezonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bizim için kalan 9 maçın her biri final maçı olarak bakıyoruz. Cuma günü oynayacağımız Fatih Karagümrükspor maçı da son derece önemli. Bizim üstümüzde olan takım Kazandığımız zaman bir üst basamak çıkacağız alt sıralarla olan ilişkimizi keseceğiz. Bunları biliyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre devam ettiriyoruz. Futbolcu arkadaşlarım artık o maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorunda. Toplantıda yaptık konuştuk artık o geçmiş geride kaldı. Onu unutmak zorundayız. Dedim gibi Karagümrük maçında iyi mücadele ederek şu çift kale maçındaki azim istek sahaya yanı sırsa oradan puan veya puanlarla döneceğimizden ümit ediyorum. Bu maçı taraftarımızın desteği ile kazanarak hedefe doğru ilerlemek istiyoruz” dedi. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Akpınar'a en yakın ekibinden itibar suikastı mı var?
Başkan Mehmet Akpınar'a en yakın ekibinden itibar suikastı mı...