Hiçbir şeyin garantisi yok
Karışık 1

Hiçbir şeyin garantisi yok

Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Basın Mensupları ile bir araya gelerek gündeme ilişik spor camiasında merak edilen konulara açıklık getirdi.

06 Ocak 2016 - 10:45

Topalntıya gelen Bütün Basın Mensuplarının yeni yılını kutlayan ve ardından geçen hafta sonu Vefat eden Murat Yüksek'e tekrardan Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum diyerek başladığı toplantıda  “Spor Bakanımızı ziyaret ederek puan kesilme cezası ile ilgili bilgilendirme yaptık. Aralık ayında kesinleşecekti ama henüz bir bilgi gelmedi, Puan silmenin yanı sıra Transfer yasağı konusunda TFF’de dosyalar var ama yasak konusunda bilinçlendirilmedik. Takımı devir konusunda ise talipliler var ama geri dönüş olmadı” diyerek gelişmeler hakkında şu başlıklar altında konuşmalarını sürdürdü.

 

“SİLİNMEYLE ALAKALI HAREKETLİLİK MUAMMA”

Daha önceden yaşanılan Puan silme konusundaki tepkilerini hatırlatan Ceyhan, “Sezon başından bildiği biz gibi TFF bizle birlikte 7 takıma puan silme ile alakalı bir bildirim yapmıştı. Bizde bu bildirimin üzerine tepkileri gösterdik, gerekli çalışmaları yaptık. Öncelikle Spor bakanını ziyaret ettik. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le görüştük. Buradaki görüşmelerde de elde edilen intiba olursa 3 puanla ilgili gibiydi ama bunu da aralık ayı içerisinde avukatlarımız bütün gerekli itirazları yaptılar. Bugün yılda bitti ama herhangi bir hareketin olmayışı olumsuzluğunu sürdürdü” dedi.

 

“TRANSFER YASAĞI KONUSUNDA NET BİR HAREKET YOK”

Gündemde bilgi kirliliğinin had safhada olduğuna dikkat çeken Ceyhan, “Bildiğiniz gibi biz bu takımı alırken belirli bir borçla birlikte devraldık. Bu borç sıralamalarında belirli bir hukuksal mahkeme süreçleri 1 yıl, 2 yıl gibi dosyanın içeriğine göre ve oradaki yapılan itiraz hamlelerine göre işlemler yapılacak. Tabi bunlar bize her dönem gelecek. Bu geçen sezon başı geldi biz o borcu ödedik. Transferi açtık, Şuanda da TFF’den gelen bir cevap sonucu 3 tane arkadaşın dosyası ile ilgili lisans yasağının geldiği bunlarında Erhan Çelenk, Serkan Özsoy ve Aytaç Deniz’in kalan dosyaları doğrultusunda avukat masrafları, faizleri ile birlikte 604 Milyar olarak resmi bir bildirim oldu. Tabi bunlar olacak ve ileriki süreçte de PTT 1. Ligden birçok ismi de duyacağız. Yani yeni bir dosya girer mi girmez mi bilemeyiz ama 30 Ocak ta transfer dönemi noktalanacak. Bundan sonraki dönemeçte biz şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Biz nasıl yol izleyebiliriz’i tartışacağız. Biz her zaman böyle bir riski alarak yola çıktık. Kampta da teknik heyetle bunu değerlendirdiğimizde bunun bir maddi boyutu var ve hedefler olarak bir boyutu var. Birde takım içerisindeki huzur boyutu var. Onu değerlendirip ona göre yol hartamızı belirleyeceğiz” dedi.

 

“ALMAK İSTEYEN KAHRAMANMARAŞLIYA KAPIMIZ AÇIK”

Takıma talip olan olursa takımı devredeceğini ifade eden Başkan Ceyhan, “Biz sezon başından bu yana taraftarımızla birlikte var gücümüzle ayakta kalma mücadelesi veriyoruz. Burada bize bu süreçte destek olanlar olmadı mı tabi ki oldu. Birkaç firma takımımıza önemli katkılar sağladı. Ben şahsen ve bedenen Ailevi sorunlarımın yanı sıra takımla uğraşmaktan yıpranmış vaziyetteyim. Bu da benim ister istemez gardımı düşürdü. Bende bu noktada bu bayrağı taşıyabileceklere bu bayrağı devredebilirim dedim. Bu noktada taliplilerde çıktı. Bu gayet normal biz nasıl aldıksa herkeste bizden alabilir. Tabi bunun iki boyutu var bir sosyal boyut bir diğeri de ekonomik boyu. Sosyal boyut Kahramanmaraşlı olması. Dışarıdan hiç kimseye takımı devretmem. Dışarıdan alacaklıya vereceğime takımı ligden çekerim yada amatöre kadar giderim ama dışarıdan birine vermem” ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Tartışması Kanlı Bitti: 5 Yaralı
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Tartışması Kanlı Bitti: 5 Yaralı
Kahramanmaraş’ta balık tutmak için gitti boğuldu
Kahramanmaraş’ta balık tutmak için gitti boğuldu