Kahramanmaraş’ta orman ve çocuk şenliği
Reklam

Kahramanmaraş’ta orman ve çocuk şenliği

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Başkonuş Yaylasında“Orman ve Çocuk Şenliği” düzenlendi.

27 Nisan 2022 - 02:51

Çocuklara ve gençlere orman sevgisini aşılamak için projeler geliştirmeye devam eden OGM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, çeşitli yarışmalar, tiyatro oyunları, kukla ve illüzyon gösterileri, şişme oyun parkurlarında  kutladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’inde yer aldığı etkinlikte çocuklar, doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, çocuklara hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milli Yol Partisi Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Bulut'tan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Yol Partisi Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Bulut'tan...
ABD’de Tarihi Güvenlik Skandalı: Ulusal Güvenlik Danışmanı Gizli Yemen Operasyonlarını Yanlış Kişiye Gönderdi
ABD’de Tarihi Güvenlik Skandalı: Ulusal Güvenlik Danışmanı...