Kahramanmaraşspor, Antalya yolcusu

Kahramanmaraşspor, Antalya yolcusu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını Kahramanmaraş’ta tamamlayan Kahramanmaraşspor, ikinci etap çalışmaları için Antalya’ya gidiyor.

31 Aralık 2014 - 11:35

Kırmızı Gurupta ligin ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Kahramanmaraşspor, ikinci yarının hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idmanla sürdürürdü, ikin gün izinli olacak olan Kahramanmaraşspor’lu futbolcular, Cuma gününe kadar izinli olacak oyuncular, Cuma günü tekrar toplanıp, hazırlıkların ikinci etabı için Cuma günü Antalya’ya hareket edecek.

İkinci yarıya daha iyi bir başlangıç ve iyi bir çıkış yakalamak için hazırlıklarına ara vermeden devem eden Kahramanmaraşspor’da, birçok sakatlıkların düzeldiği öğrenilirken, devre arası transferinde de önceki gün kadrosuna kattığı 5 yeni transferin de takıma katılmasıyla birlikte çekişmeli bir antrenman geçiyor. Yeni transferlerin daha ilk günden gösterdikleri performans göz doldururken, bütün oyuncuların hırslı ve moralli olduğu gözlendi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan Kahramanmaraşspor, burada en az 3 hazırlık maçı yapacak. İkinci yarı başlamadan takımdaki performansı ve futbolcuları hazırlık maçında deneyecek olan Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar,  ikinci yarıda sistem olarak ta bazı değişiklikler yapacağı bildirildi.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR KAMP ÖNCESİ İZİN YAPACAK

Günde çift antrenmanla hazırlıklara devam eden Kahramanmaraşspor, 2 Ocak’ta Antalya’da toplanacak ve 4 hazırlık maçı yapacak. Kamp öncesi bütün yoğunluğunu transfere ayıran yönetim, çalışmaları kamp öncesinden bitirmek istiyor. Antalya kampına transferi de bitirerek tam kadro gitmeyi hedefleyen yönetim ligin ikinci devresine iyi bir takım oluşturmaya çalışıyor.

2.lig kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Yeni transferlerinde katıldığı Salı gününkü tesislerdeki son antrenmanın ardından futbolcular 2 Ocaktaki Antalya kampına kadar  izne ayrıldı.

 

“BÖYLE BİR TENKNİK HEYETLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

İkinci yarıda bambaşka bir Kahramanmaraşspor oluşturmaya çalışan Kahramanmaraşspor yönetimi ve Teknik Heyeti, taraftarlara da umut dağıttı. Özellikle yönetim ve teknik heyetin aralarındaki uyum ve karşılıklı anlayışın takımada olumlu şekilde yansıyacağını belirten Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, “Teknik heyetimizin ve Teknik Direktörümüz Yavuz Hastoprakçıların göreve başladığı o günden bu güne, hiçbir zaman her hangi bir olumsuzluk yaşamadık. Tam aksine Hocamızı bizden istediği tüm isteklerini yerine getirmeye çalıştık. Elimizden geldiğince onların isteklerini yerine getirmeye çalıştık, ancak yapamadıklarımızda olmuştur. Bu konuda da Allah razı olsun ne teknik heyetteki arkadaşlarımız, ne de Teknik Direktör Yavuz hocamız bize hiçbir şekilde ne sitem, ne de kırgınlık yaşadılar. Yönetim olarak her anlamda bizleri tanıyorlar ve bizim bulunduğumuz durumu çok iyi anlıyorlar. Gerektiği zaman bizlere de yardımcı olmaya çalışıyorlar. Böyle bir teknik kadroyla çalışmak bizim için çok önemli bir mutluluktur. Onlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

TARAFTARLARA UMUT DAĞITTI

İkinci yarı hazırlıklarını değerlendiren daha iyi bir takım olmak için gereken tüm çalışmaların hızıl ve ivedi bir şekilde sürdüğünü kaydeden Başkan Ceyhan, göreve geldikleri ilk günden bu yana ateşten bir gömlek giydiklerini hatırlatarak, “Göreve başladığımız ilk gündeki sözlerimiz ve duruşumuz neyse şuanda da aynen devam ediyor. Kahramanmaraşspor’u en iyi yerlere taşımak için bütün yönetim olarak gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bunların göstergesi olarak da özellikle iyi bir takım oluşturmak için gereken transferleri yapıyoruz. Şu ana kadar 5 futbolcuyla sözleşme imzaladık. Transferlerimiz burada bitmeyecek ve devam edecek. Görüşme de olduğumuz 3-4 oyuncu daha var. Bunlarla da imza aşamasına geldik. Bu oyuncularımızı da takıma kazandırdıktan sonra Antalya’a gideceğiz. Amacımız bütün yeni transferleri Antalya kampına yetiştirip, oradaki hazırlıklarımıza katmak. Taraftarlarımız hiç endişelenmesin çok daha farklı bir Kahramanmaraşspor izleyecekler. İkinci yarıda iyi bir başlangıçla üst sıralara çıkışımız sürecek. Bu yıl bu elimizden geldiğince iyi bir performans gösterip, gide bildiğimiz yere kadar gitmek. Bu sezon bu ligde kalırsak da önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak kadroyu kuracağız” şeklinde konuştu.

 

 

YENİ TRANSFERLER İDMANLARA BAŞLADI

Önceki gün kulüp tesislerinde sözleşme imzalanan ve takıma kazandırılan 5 yeni transfer idmanlara başladı.

Kahramanmaraşspor’un yeni transferlerinden Ali Osman Aydoğan, Ali Karakuş, Sinan Yitmez, Serdar Gökkaya ve Onur Karakabak takımla ilk idmanına çıktılar. Yeni transferlerinde katıldığı son antrenmanı dün yapan Kahramanmaraşsporda, futbolcular Antalya kampı öncesi izne ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x