Kahramanmaraşspor’da giden ve gelenler var

Kahramanmaraşspor’da giden ve gelenler var

Ara transfer döneminin en hareketli takımı Kahramanmaraşspor’da yine bir transfer var. Tanşanlı Linyitspor’un orta saha oyuncusu Soner Özdemir ile anlaşan Kahramanmaraşspor, genç oyuncusu aha Bartu Bulut, sezon sonuna kadar Çine Madranspor’a kiralandı.

15 Ocak 2015 - 12:57

Sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile çıkmak için ara transfer döneminde çok hareketli günler yaşayan Kahramanmaraşspor, şuana kadar 13 yeni transferle transfer döneminin gözdesi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Aydınspor’un başarılı forveti Kemal Akbaba’yı renklerine bağlayan Kahramanmaraşspor bu kez de Tanşanlı Linyitspor’un orta saha oyuncusu Soner Özdemir ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig de Kahramanmaraşspor’a karşı forma giymiş olan genç yıldız adayı artık Kahramanmaraşspor için ter dökecek.

Genç oyuncu yaptığı açıklama da “Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligde Kahramanmaraşspor’a karşı forma giydim. Muhteşem bir taraftarımız var. Teklif geldiğinde seve seve kabul ettim. Büyük hayalleri ve hedefleri olan kulüp Başkanımız Fatih Mehmet Ceyhan, bana ilham verdi. Hedeflerim için en iyi yer Kahramanmaraşspor. Hayırlı olsun” dedi.

SONER ÖZDEMİR’İN KARİYERİ

PTT 1. Ligde Kahramanmaraşspor’un rakibi Tanşanlı Linyitspor formasıyla Kahramanmaraşspor’a karşı forma giyen 1,70’lik 21 yaşındaki genç oyuncu Soner Özdemir 1999 yılında futbola başlayıp, Anamur Belediyespor alt yapısında yetişerek 2012-2013 yılında Tanşanlı Linyitspor alt yapısına transfer oldu. İki yıl Tanşanlı Linyitspor alt yapısında futbol hayatını sürdürüp, daha sonra 2013-2014 yılında A2 takımının kadrosuna dahil edildi. Geçtiğimiz yıl gösterdiği performansla A takım kadrosunda dahil edilen Özdemir, PTT 1. Ligde Mahçiçek Stadında oynanan ve Kahramanmaraşspor’un Tanşanlı Linyitspor’u  4-1 yendiği maçta 15 numaralı formasıyla 90 dakika forma giymişti.

PTT 1. Ligde Tavşanlı Linyitspor formasıyla 17 maça çıkan Soner Özdemir, bu sezon ligin ilk yarısında Tanşanlı Linyitspor formasıyla Zirat Türkiye Kupasında 1 maça çıktı. Türkiye 2.Lig Beyaz Grup maçlarında ise 7 maça çıkıp bir gol attı ve iki de sarı kart gördü.

TAHA BARTU BULUT KİRALANDI

Sezonun ikinci yarısında yaptığı 13 transferle kadrosun genişleten Kahramanmaraşspor, yapılan bu transferlerle birlikte takımdaki genç oyuncuların ve ikinci yarıda kadrosunda düşünmediği bazı oyuncuları kiralama yoluna gitti.

Genç ve yeni yıldız adayları içerisinde bulunan 21 yaşındaki Taha Bartu Bulut’u sezon sonuna kadar Çine Mardinspor’ kiraladı.

Kahramanmaraşspor’un sezon başında Kocaelispor’dan aldığı 1993 doğumlu yıldız adayı Taha Bartu Bulut, sezon sonuna kadar 3. Lig ekibi Çine Madranspor’a kiralandı. Güçlü fiziği, enerjik yapısı ile gelecek vaat eden genç oyuncu maç tecrübesini arttırması için eski Kahramanmaraşspor’lu Armağan Yapıcı’nın çalıştırdığı Çine Madranspor’a kiralandı. Sezon sonuna kadar 3. Ligde oynayabileceği bir takıma gönderildi.

Çine Mardinspor’a sezon sonuna kadar kiralanan Taha Bartu Bulut transferi ile ilgili şu açıklamalarda; “Devre arası oynayabileceğim bir takıma gitmem gerekiyordu. 4 takımdan teklif vardı. Bu takımlar arasında benim için en iyisi Çine Madranspor’du. Ben de kulübümle görüştüm ve teklifi kabul ettim. İnşallah bu sene Kahramanmaraşspor’umuz ligi iyi bir yerde bitirecek ve bende yeni sezonda formamı alacağım. 3. Ligde iyi bir çıkış yakalayacağım ve yeni sezonda Kahramanmaraşspor ile şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum. Arkadaşlarıma yürekten başarılar dilerim” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Altyapıdan Üstyapıya Yeni Yatırımlarımız Andırın’a Hayırlı Olsun”
Başkan Görgel: “Altyapıdan Üstyapıya Yeni Yatırımlarımız...
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor