Kahramanmaraşspor’un transferlerini tanıyalım

Kahramanmaraşspor’un transferlerini tanıyalım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ikinci yarının ilk transferini yaptı. 5 oyuncuya Kulüp tesislerinde imza attıran Kahramanmaraşspor transferleri tanıyalım.

31 Aralık 2014 - 12:01

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kahramanmaraşspor devre arası transferine hızlı girdi. Daha önce 5 futbolcuyla anlaştıklarını açıklayan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, bugün düzenlediği basın toplantısıyla 5 yeni isme imzaları attırdı.

İşte o 5 işim…

AKİF KARAKUŞ KİMDİR?

Kahramanmaraşspor gelecek vaat eden genç kanat oyuncusu Akif Karakuş ile anlaştı. Kahramanmaraşspor, gelecek vaat eden Bayburt İl Özel İdarespor’da oynayan genç kanat oyuncusu Akif Karakuş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Aksarayspor ve Bayburt İl Özel İdarespor formaları giyen genç oyuncu sezon başında izlenmişti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yatırım amacıyla genç oyuncu ile anlaşma sağlandı.

İmza töreninde temennide bulunan yeni transfer Akif Karakuş, “Takımımız çok iyi. İkinci yarıya da çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah kısa zamanda Kahramanmaraş sporu daha iyi yerlere çıkaracağız” dedi.

ALİ OSMAN AYDOĞAN KİMDİR?

Kahramanmaraşspor, Gümüşhanespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Ali Osman Aydoğan ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Daha önce ön sözleşme imzalanan orta saha oyuncusu Ali Osman Aydoğan kendisini Kahramanmaraşspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bugün yapılan toplu imza töreninde konuşan genç oyuncu “Kahramanmaraşspor şuanda ligde alt sıralarda olabilir ama biz ikinci yarı iyi bir çıkış yakalayarak play-off grubunu görmek istiyoruz. Bizim buraya gelme amacımız play off’u kovalamak. Her gelen 1,5 yıllığına imza atarak geldi. Bende bunlardan biriyim. Ben bu takımın burayı hak etmediğini düşünüyorum. Çok daha yukarılara çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

ONUR KARAKABAK KİMDİR?

Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor forması giyen Onur Karakabak ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor forması giyen başarılı oyuncu Onur Karakabak ile anlaştı. 1992 doğumlu olan genç oyuncu daha önce Sakaryaspor, Derinde Belediyespor, Mersin İdman Yurdu, Manisaspor ve Fenerbahçe formaları da giymişti. Daha önce 56 defa da U17-U18 ve U19 Milli takım formaları da giymiş olan genç oyuncu artık Kahramanmaraşspor ter dökecek.

İmza töreninde temennisini dile getiren yeni transfer Onur Karakabak, “ikinci yarı takıma geldim. İnşallah alt sıralardan kurtulup takımı daha üst sıralara taşıyacağız. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SERDAR GÖKKAYA KİMDİR?

Kahramanmaraşspor, daha önce Tutap Şekerspor forması giyen gurbetçi forvet oyuncusu Serdar Gökkaya ile anlaştı.

Kahramanmaraşspor, Hollanda da Heracles’te oynamış Türkiye de ise son olarak Tutap Şekerspor’da forma giymiş olan forvet oyuncusu Serdar Gökkaya ile anlaştı. Daha önceden Kahramanmaraşspor kadrosuna dahil edilen Serdar Gökkaya denenmiş ve teknik heyetin raporu doğrultusunda olumlu görüşler sonucunda anlaşıldı. Genç oyuncu Kahramanmaraşspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri asla utandırmayacağım. Kahramanmaraşspor’da başarılı olmak istiyorum”dedi.

 SİNAN YİTMEZ KİMDİR?

Kahramanmaraşspor, forvet oyuncusu Sinan Yitmez ile anlaştı.

Kahramanmaraşspor’da transfer harekatı hızlı başladı. Taraftarların da büyük bir merakla beklediği transferler bir bir gerçekleşiyor. İkinci devreyi daha üst sıralarda ve rahat tamamlamak isteyen kırmızı-beyazlılar da başkan Fatih Mehmet Ceyhan, teknik heyetin raporu doğrultusunda nokta transferler yaparak eksikleri kapatıyor. Sol bek oyuncu Onur Karakabak’ın ardından forvet oyuncusu Sinan Yitmez’de artık Kahramanmaraşsporun başarısı için ter dökecek.

Futbola Anltayaspor’da başlayan Sinan daha sonra Ispartaspor, Bursa Nilüfer, Altınordu, Gümüşhanespor, Bandırmaspor ve Kemek Tekirovaspor formaları da giymişti.

İmza töreninde temennide bulunan yeni transfer Sinan Yitmez, “Ben nereye geldiğimin farkındayım. Nerede olduğumuzun da farkındayım. İnşallah taraftarın da desteğiyle bu takımı ligde tutup play-off oynamak istiyoruz. Bizim aklımızda düşmek yok şimdiden ileriyi düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x