Kartallar yüksek uçar
Karışık 1

Kartallar yüksek uçar

Kahramanmaraş Amatör liginde hafta sonu oynanan U15 Grubunda Katalgücüspor Arsansümerspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

05 Ocak 2016 - 11:28

Amatör Ligde U15 Grubu maçları Cumartesi günü oynanan maçlarla tamamlandı. Cumartesi günü Batıpark Spor Sahasında oynanan Kartalgücü Spor, Arsansümerspor maçında gülen taraf rakibini 2-0’lık farkla yenen Kartalgücü Spor oldu. Kartalgücüspor, bu galibiyetle Amatör lige damgasını vurmaya devam ederken, son maçlarda aldığı üst üste galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Cumartesi oynanan maçın ilk yarısında 1-0 öne geçen Karatgücüspor, rakibi Arsansümerspor’a karşı üstün bir oyun sergileyerek, neredeyse rakibine pozisyon bile vermeden galip gelmesini bildi.

İlk yarının ilk dakikalarında tutuk bir oyun sergileyen Kartalgücü oyuncuları, maçın ilk yarısının ikinci bölümünde oyun kontrolünü tamamen eline alıp, Arsansümerspor kalesine baskı sağlamayı başardı ve 37. dakika da Feramiz Ağcakoyunlu’n ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı tamamlayan Kartalgücüspor, soyunma odasına 1-0’lık sonuçla gitti.

İkinci yarıda daha kontrollü oynamaya çalışan Kartalgücü, rakibi Arsansümerspor’un da tehlikeli ataklarını durdurarak, oyunu kontrolü altına alıp, bir çok gol pozisyonuna girerken, bulduğu net fırsatların birtanesini 79. Dakikada Feramiz Ağcakoyunlu’nun kontra atağından değerlendirerek skoru 2-0 yaptı. Kartalgücü her iki yarıda da Feramiz Ağcakoyunlu’nun attığı gollerle galip gelmesini bildi.

Takımındaki oyuncularının yüzde 70, yüzde 80’nin oyun kalitesiyle her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten Kulüp Başkanı Ekrem Karaoğlan, alınan galibiyetin çok sevindirici olduğunu, her geçen gün çok iyi sonuçlar aldıklarını kaydederek,  “Kadromuzda gelecek vaat eden birçok oyuncumuz var. Soğuk havaya rağmen kazanmasını bildik. Bu maçta daha farklı galibiyet alabilirdik. Ancak takımızdaki birkaç eksikliğimizin oyun düzenine çok etkisi oldu ve sonuç olarak Arsansümerspor’u 2-0 yendik. Bütün oyuncularımı yürekten oyunları için tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.  Bu galibiyete sahada olan bütün futbolcularımızın çok büyük emekleri var. Onları bu yaşattıkları galibiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da en iyi sonuçları alacaklarına inanarak, takımda bulunan bütün oyuncularıma güveniyorum. Sezon başından beri kurduğumuz bu kadro, gerçekten ligin en iyi takımı olduğunu her geçen hafta kanıtlıyor. Amacımız Kahramanmaraş futboluna gelecek vaad eden sporcular kazandırmak. Kahramanmaraş futboluna renk katmak. Son haftalarda oynadığımız kaliteli futbol ile Arsansümerspor karşısında aldığımız galibiyet, takımımızı moral olarak yüceltti. İnşallah Gençleri kazanım anlamında başarıya en kısa zamanda ulaşacağız. Gençlere hizmet geleceğe hizmet mantığı ile yürüyeceğiz ” diye konuştu. 

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x