Lider beraberliği seçti
Karışık 1

Lider beraberliği seçti

Kadınlar 3. Ligi 6. gurupta mücadele eden Kahramanmaraş Gençlerbirliği deplasmanda Güneykentspor ile golsüz berabere kaldı.

06 Ocak 2016 - 11:09

Lider Anadolu Gençlikspor işini sağlama almak ve liderliğini sürdürmek için Gazikentspor karşısında sahaya çıkan ve 90 dakika boyunca üstün olan taraf olan Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor girdiği pozisyonları gole çeviremeyince sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Gurubun tek yenilmeyen takımı olan Anadolu Gençlikspor’a ilk mağlubiyetini tattırmak isteyen ancak bunu başaramayan Güneykentspor beraberliğe rağmen liderin bir puan gerisinde zirve takibini sürdürmeyi başarırken Lider ise işini sağlamlaştırmış oldu.

 

MÜSABAKA TABLOSU

Güneykentspor: Rümeysa (xx), Gözde Gürses (xx), Hamide Aslan (xx), Merve Daşyuvarlar (xx), Berivan Özpolat (xx), Songül Adak (xx), Dilek Koca (xx), Esen Yalçınkaya (xx), Nur Melisa Özdamar (xx), Ezgi Yalçınkaya (xx), Hazal Canbay (xx),

Anadolu Gençlik: Melike Nedirli (xx), Dilanur Korkmaz (xx), Ebru Kardeş (xx), Rumeysa Yenen (xx), Leyla Yetmez (xx), Banu Tekin (xx), Huri Akgül (xx), Nurgül Tıraş (xx), Nesibe İnceler (xx), Merve İnceler (xx), Sadiye Nur Kaçar (xx) 

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimleri Artırıldı: 650 Sürücüye Ceza Kesildi
Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimleri Artırıldı: 650 Sürücüye...
Bakan Kurum, “Kahramanmaraş’ta güzel bir gelecek inşa ediyoruz”
Bakan Kurum, “Kahramanmaraş’ta güzel bir gelecek inşa...