Dulkadiroğlu’ndan 12 Şubat’a destek

Dulkadiroğlu’ndan 12 Şubat’a destek

CHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatından Kahramanmaraş’ın yerel amatör 2. Küme takımlarından 12 Şubat İdmanyurduspor Kulübüne destek.

14 Ocak 2015 - 14:36

Kahramanmaraş’ın Yerel 2.Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden ve Kahramanmaraş’ın Amatörüne renk katan 12 Şubat idmanyurduspor, bu sezon 1. Amatör lig hedefi ile yola çıkarken, Amatör takımların zor şartlarda ayakta kaldığı şu günlerde yarasını sarmak için kampanya başlattı.

Şehrin dinamiklerini ayağa kaldırma ve onları sporu sevdirme yolunda harekete geçen ve iş, adamlarını, siyasetçileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden 12 Şubat idmanyurduspor Kulübü yönetimi ziyaretlerindeki durağı CHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı oldu. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlere spor yapmayı aşılamak ve en önemlisi şehrimizi en başarılı bir şekilde temsil etmek olduğunu bu nedenle ligde de iddialı bir ekiple şampiyonluğa ulaşacağının altını çizen 12 Şubat İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hacı İbrahim Karatosun, yeni sezonda hedeflerinin 1. Amatör Lig olduğunu, bu yolda kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirterek, “Mevcut kadromuzda olan futbolculara takviye yaptık ve gençlere spor yapmak adına daha çok girişimde bulunacağız. Maddi anlamda zor günler geçiriyoruz. Bu konuda şehrin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

CHP teşkilatı olarak gençlere önem verdiklerini ifade eden CHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Barış Antürk, gençler bizim geleceğimiz onları, koruyup kollamak, onlara sahip çıkmak gerekir. Bu nedenle onları kötü alışkanlıktan uzak tutmak için spor yapmaya teşvik etmekte en makbulüdür. Bu nedenle sizleri kutluyorum. Gönül işi olan amatör sporun yaşaması ve yaşatılması konusunda çalışmalar yapıyorsunuz. İnşallah bu konuda başarılı olursunuz” dedi. Daha sonra 12 Şubat İdmanyurdu Kulüp Onursal Başkanı Ali Zabun CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanına arkasında 46 Barış Antürk yazılı 12 Şubat İdmanyurduspor Kulübünün formasını hediye etti.  Ziyarette CHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Başkanlığından Fisun Zabun, 12 Şubat İdmanyurduspor Onursal Başkanı Siyasetci İş Adamı Ali Zabun, Kulübü Başkanı Hacı İbrahim Karatosun, Yönetici İlker Yiyen ve Orhan Külek yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Nurhak’ta beton mikserinin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Nurhak’ta beton mikserinin altında kalan işçi hayatını...
Göksun’da feci kaza
Göksun’da feci kaza