Maraşlılar irtibat ofisi açılıyor!

Maraşlılar irtibat ofisi açılıyor!

Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yakın bir noktaya Maraşlılar İrtibat Ofisi açıyor.

06 Ağustos 2015 - 12:45

AK Parti Kahramanmaraş Eski Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu Ankara’da, Maraşlıların iletişim ve irtibatını sağlayacak, Maraşlılar İrtibat Ofisi açma çalışmalarının başladığını söyledi.

Bugüne kadar böyle bir çalışmanın hiç yapılmadığını ve Kahramanmaraş ölçeğinde pilot uygulama olduğuna dikkat çekerek; “Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yakın bir noktada bir evimiz var. Milletvekilliğim süresince gözlemlediğim, Ankara’da bulunan ve Ankara’ya yolu düşen vatandaşlarımız arasındaki iletişim ve irtibat problemine çözüm olması için bu evimizi, Maraşlılar İrtibat Ofisi olarak düzenlemeyi düşündük. Tadilat çalışmalarına başladık. Toplantılara uygun geniş bir salonumuz var. Tadilat ve tasarımı bitince inşallah modern bir ofis haline gelecek” dedi. İrtibat ofisinin Kahramanmaraşlıların Ankara’daki iletişim ve irtibat sorununa büyük ölçüde çözüm olacağını belirten 24. Dönem Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, şöyle konuştu: “Ankara’da yaşayan ve Ankara’ya yolu düşen hemşerilerimiz arasında bir irtibat sorunu vardı. Bürokratlar, Milletvekilleri, Yerel yönetimlerin idarecileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşların birbiriyle daha rahat iletişim kurmasını istedik. Zaten bunlar, iç içe olması gereken unsurlar. Ofisimizde önceliğimiz, Maraşlı hemşerilerimiz. Ama diğer illerin temsilcilerini de bekliyoruz. Memleketimize hizmet amacıyla yaptığımız bir uygulama.”  (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x