Mavi Kapaklar 10 kişiye daha umut oldu

Mavi Kapaklar 10 kişiye daha umut oldu

Kahramanmaraş’ta ismi mavi kapak toplama kampanyasıyla özdeşleşen Kadir Gülmezoğlu, 10 ihtiyaç sahibini daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

25 Temmuz 2017 - 07:34

Bugüne kadar topladığı mavi kapaklarla 5 binin üzerinde engelli insana tekerlekli sandalye hediye eden Kadir Gülmezoğlu, Piazza Alışveriş Merkezi’nde dün MADO ile gerçekleştirdikleri ortak bir organizasyonla 10 ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalyelerini teslim etti.Mavi kapak kampanyasına gönül veren vatandaşlarla beraber ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kadir Gülmezoğlu, Alışveriş Merkezi’ndeki diğer kafe ve restoranlardan da aynı duyarlılığı beklediğini ifade ederek, “Kahramanmaraş Piazza’da faaliyet gösteren MADO işletmesine bu kapak toplama kampanyasında bizlere vermiş olduğu destek için çok teşekkür ederim. MADO kurumuna ve çalışanlarına Allah razı olsun demek istiyorum. Bugün yine 10 ihtiyaç sahibi kardeşimizin sevincine ortak olduk. Bizleri bu sevinci yaşatanlara sebep olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dedi.

Tane tane de olsa kampanyaya destek veren vatandaşlar sayesinde mavi kapakların tekerlekli sandalye olarak geri döndüğünü ifade eden Gülmezoğlu, şöyle konuştu: “Kahramanmaraş’ın bu güzide alış veriş merkezinde faaliyet gösteren diğer kafe ve restoranlardan da bu duyarlılığı bekliyoruz. Buradaki tüketim çok çok fazla. Haftada 10 veya 15 tane gibi kardeşimizin duasını alacağımıza inanıyorum. Lütfen bu konuya duyarlı olsun vatandaşlarımız. Bugün 10 tane araç verdik ve 5075 adet manuel arabayı, 43 adet ise akülü ve elektrikli aracı ihtiyaç sahiplerine verdik. Bu işe ilk 2012’de başladık ve 4-5 yıldan beridir de bu işi yapıyoruz.”

Topladıkları binlerce mavi kapak ile kampanyaya destek oldukları için MADO yönetimi ve çalışanlarına teşekkür eden Gülmezoğlu, “Daha fazla ihtiyaç sahibine yardımcı olabilmemiz için bu kampanyayı aralıksız sürdürmemiz gerekiyor. Bunun için bu konuda duyarlı olan herkesin diğer insanlara da ulaşması ve kampanyaya katılan sayısını artırmamız gerekiyor” değerlendirmelerinde bulundu.

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ DE GÜLMEZOĞLU’NUN PEŞİNDEN GİDİYOR

Kadir Gülmezoğlu’nun mavi kapak toplama kampanyası ile birçok engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye kazandırma hareketine Muhammet Gevher Kuran Kursu öğrencileri de katıldı. Kurs merkezinde eğitim gören çocuklar, mavi kapakları biriktirerek bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Kurs yetkilisi Selahattin Akkurt, sosyal içerikli bir çalışma yaptıklarına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Görüldüğü gibi öğrencilerimiz bu konuya oldukça ilgi ve duyarlılık gösterdi. Biz burada sadece hafız yetiştirmiyoruz. Böyle sosyal konularda duyarlıyız ve gerek Kuran eğitim merkezimiz olsun, diğer yerlerde olsun bu yaptığımız kampanya sosyal dayanışma açısından öncülük yapmış olur.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor
Dulkadiroğlu’nda sorunlar yerinde çözülüyor