Monforst, Elitez ile Kahramanmaraş KTM 2016’da
Karışık 1

Monforst, Elitez ile Kahramanmaraş KTM 2016’da

Tekstil terbiye teknolojileri alanında faaliyet gösteren Monforts’un da mümessilliğini yapan Elitez Tekstil, KTM 2016’da ziyaretçileri ile buluşacak

05 Ocak 2016 - 11:23

Fahri Elitez tarafından kurulan Elitez Tekstil, tekstil terbiye teknolojileri alanında faaliyet gösteren Monforts’un yanı sıra, Menzel, Dohle, Andritz Küsters, Wumak, Beba gibi tekstil alanında dünya lideri konumunda olan firmaların da mümessilliğini yapıyor. Elitez Tekstil mümessillik faaliyetleri ile birlikte, Monforts’un dünya çapında servis ve kurulum hizmetleri konusunda, tekstilcilerin çözüm ortağı olarak da fark yaratmaya devam ediyor.

 

Teknoloji Devlerinin Yeni Çözümlerini KTM 2016’ya Taşıyacak

Tekstil teknolojileri konusunda çözümler sunan mümessillikleri ile Elitez Tekstil, Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek olan KTM 2016’ya katılma kararı aldı. Tekstil sektörüne yönelik yeni ürünleri sunabilmek açısından fuarın önemine dikkat çeken Elitez Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alp Elitez, Kahramanmaraş ve bölgesinin potansiyeline vurgu yaptı. Müşteri portföyünü genişletmek ve pazar payını artırmak için KTM 2016’yı çok önemsediklerini belirten Elitez, Kahramanmaraş’ın tekstil sektörünün merkezi olduğunu söyledi. Sektöre sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Elitez Tekstil, KTM 2016’da Monforts’un yanı sıra, Menzel, Dohle, Andritz Küsters, Wumak, Beba gibi tekstil alanında dünya lideri konumunda olan firmaların da yeni teknoloji ürünlerini tanıtacak.

 

KTM Fuarları Sektörün Yeni Buluşma Yeri

KTM 2014’ün firmaları için verimli geçtiğini ve satışlarında pozitif etkiler gerçekleştirdiklerini belirten Alp Elitez, gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Müşteri portföylerine yeni isimler kattıklarını ifade eden Elitez, KTM 2014’ün beklentilerinin üzerinde geçtiğini, fuara katılırken beklentilerinin Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisinin ziyareti olmasına rağmen, fuar sırasında Aydın merkezli bir firmaya da satış gerçekleştirme fırsatı yakaladıklarını söyledi. KTM fuarlarını sektörün önemli buluşmalarından biri olarak nitelendiren Elitez, 28-30 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan KTM 2016 fuarına güçlü bir katılım sergileyeceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x