O Ses Osman, Bonjour’da mest etti!

O Ses Osman, Bonjour'da mest etti!

Genç yetenek Osman Berkhan, Bonjour Kahvaltıevi’nde seslendirdiği eserlerle dinleyenleri büyüledi.

15 Ocak 2015 - 13:00

O Ses Türkiye yarışmasına katılarak bir anda ülkenin gündemine oturan Kahramanmaraşlı genç yetenek Osman Berkhan, Bonjour Kahvaltıevi’nde seslendirdiği eserlerle dinleyenleri büyüledi.

Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisini ilk olarak org çalarak gösteren genç yetenek Osman Berkhan, lise son sınıftayken katıldığı kursta öğretmeninin dikkatini çekmesi sonucu kendisini hızla geliştirme fırsatı buldu.

Gaziantep Üniversitesinde okurken O Ses Türkiye elemelerine katılan ve daha sonra juri karşısına çıkma şansı yakalayan Osman Berkhan, Türkiye’nin heyecanla takip ettiği yarışmada Gökhan’ın takımında yer almayı seçmişti. Daha sonra 3 yarışmacı ile düelloya çıkan Berkhan, yaşadığı talihsizlikler nedeniyle yarışmadan elendi.

O Ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Osman Berkhan’a bir anda çeşitli yerlerden canlı müzik teklifleri gelmeye başladı. Gelen istekleri değerlendiren Berkhan, daha önce gazetecilik yapan ve Basının yakından tanıdığı Hülya Kösedağ’ın geçtiğimiz günlerde hizmete sunduğu Bonjour Kahvaltıevi’nde sahne almayı tercih etti.

Şu anda, Salı, Cuma ve Pazar günleri akşam 20:00 ile 23:00 saatleri arasında Bonjour’un müdavimleriyle buluşacak olan Berkhan ilk gününde sevenlerini büyülemeyi başardı. Eşsiz eserlerden oluşan repertuarıyla coşkulu dakikalar yaşanmasına vesile olan genç yetenek aynı zamanda dinleyenlerden gelen özel isteklere de hayır demedi.

İşletme sahibi olan, sevilen eski gazeteci ve yeni genç girişimci Hülya Kösedağ, O Ses Türkiye yarışmacısı Osman Berkhan’ın kendi işyerinde canlı müzik yapmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Berkhan’ın eşsiz sesi ve performansıyla ilk gecede müşterilerin de beğenisini kazandığını belirten Kösedağ, genç sesin işyerinde farklı bir atmosfer oluşturduğunu kaydetti.

Kahramanmaraşlı sanatçı Osman Berkhan ise şehrin nezih ve kaliteli işyerlerinden olan Bonjour Kahvaltıevi’nde canlı müzik yapma imkanı bulduğu için mutlu olduğunu ifade etti. İlk gecede de dinleyenlerden olumlu tepkiler aldığını ve gelen isteklerin de bunu gösterdiğini aktaran Berkhan, Bonjour'un seçkin ortamında müzik yapmanın keyifli olduğunu dile getirdi. (Kaynak: marasaktif.com)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KMTSO’dan Meslek Eğitim ve Dijital Dönüşüm Atağı: Scale-Up Projesi İmzalandı
KMTSO’dan Meslek Eğitim ve Dijital Dönüşüm Atağı: Scale-Up...
Başkan Görgel: “Altyapıdan Üstyapıya Yeni Yatırımlarımız Andırın’a Hayırlı Olsun”
Başkan Görgel: “Altyapıdan Üstyapıya Yeni Yatırımlarımız...