Transfer çalışması başlatıldı
Karışık 1

Transfer çalışması başlatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp As Başkanı Bekir Kılıç yaptığı açıklamada, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu ile birlikte ciddi bir şekilde devam ediyor” dedi.

06 Ocak 2016 - 10:52

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un Kulüp As Başkanı ve Basın sözcüsü Bekir Kılıç, gazetemize yaptığı açıklamada, yönetim ve teknik ekibin Antalya kampında ve sonrasında kadroya ilişkin görüşmeler yaptığını ve bazı kararlar aldıklarını belirtti. Kılıç, görüşmelerde eksik görülen mevkilere takviye yapılması konusunda görüş birliğine varıldığı ve transfer komitesinin çalışma başlattığını söyledi.

Kılıç, takıma faydalı olacağına inandıkları oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini ve bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü söyledi. Toplantıda bazı futbolcuların gönderilmesi konusunda kararlarını alındığını ifade eden Kılıç, “Sezon başında kadroya dahil edilen ve bir türlü verim alınamayan futbolculardan bir çoğu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Devre arası transferleri genelde sıkıntılı olduğu için seçici davranıyoruz. Kısacası ince eleyip sık dokuyoruz. Kahramanmaraşlı sporseverlerin desteği ile birlik, beraberlik içerisinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u üstliglere taşımak için var gücümüz ile çalışacağız. Amacımız şampiyonluk heyecanını yeniden Kahramanmaraş halkına yaşatmaktır” dedi.


“TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN”
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya da tamamlayarak çalışmalarının devamını kendi tesislerinde sürdüren Mavi fırtınada As Başkan Kılıç, “Ligin ilk devresinde sakatlıklar ve cezalı oyuncuların çok olmasından dolayı ciddi problemler yaşadık. İkinci devre için bu sorunları tamamen ortadan kaldıracak bir kadro yapısına kavuşacağız. Yapacağımız nokta transferler ile eksiklerimizi tamamen gidereceğiz. Şuanda görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyuncular var. Anlaştıktan sonra bu oyuncularımıza imza attıracağız. Bu konuda Taraftarlarımız rahat olsun. İyi bir takım olacağız ve ligin ikinci yarısında üst sıralarda olacağız. Transfer yapmayı düşündüğümüz mevkiler için farklı oyuncular var. Öncelik verdiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor. Listemizde yer alan oyuncularla görüşmelerimizi belli bir olgunluğa getirdik. Görüştüğümüz oyunculardan anlaştığımız oyunculara da zamanı geldiğinde imza attıracağız. Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro ile sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Tartışması Kanlı Bitti: 5 Yaralı
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Tartışması Kanlı Bitti: 5 Yaralı
Bakan Kurum, “Kahramanmaraş’ta güzel bir gelecek inşa ediyoruz”
Bakan Kurum, “Kahramanmaraş’ta güzel bir gelecek inşa...